2777
2789
بله با توضیح درست و درسترسی محدود کردن که متاسفانه والدین ایرانی غافلن و قبل پونزده سالگی فول گوشی د ...

والا بعید میدونم 

چون خودم دقیقا تجربه کردم اون دوران رو 

البته درسته والدین به من توضیح ندادن اما خب دسترسیم اون زمان به گوشی و فیلم صفر بود

والا بعید میدونم چون خودم دقیقا تجربه کردم اون دوران رو البته درسته والدین به من توضیح ندادن اما خب ...

ببین دختر با پسر فرق میکنه 

بعدم چجوری اگاه شدی ؟؟ 

اگاهیت باعث بلوغ زود رس شد ؟؟

شما در ده سالگی به یک نیمه بلوغ میرسی اما پسر تا هورموناش فعال نشه تحریکش صفره و حس نداره 

مگه اینکه به طور شدید تحریک بشه که فرایند هورمون ساختن بیفته جلو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دختر با پسر فرق میکنه بعدم چجوری اگاه شدی ؟؟ اگاهیت باعث بلوغ زود رس شد ؟؟شما در ده سالگی به یک ...

منم ده سالم یه بار دختر یکی از اقوام که دوازده سالش بود نشست همه چی رو بهم گفت 

من اگه بگم مغزم متلاشی شد دروغ نگفتم 

وای الکی به بابام بنده خدا میپریدم ،یعنی یه کارایی میکردم انگار مثلا من حامی مامانمم بابام مرد کثیف😂😂😂

حالا با اینکه هیچ موردی هم ازشون ندیده بودما ،اما چون حرف دوستم روم تاثیر داشت اون قدر پذیرفته بودم دیگه حسابی 

و بعدها دیگه به خودارضایی هم رسید 

اما واقعا برام هضمش زود بود

خیلی دلم میخواد کمک کنم کسی دیگه به دردسرای من دچار نشه

منم ده سالم یه بار دختر یکی از اقوام که دوازده سالش بود نشست همه چی رو بهم گفت من اگه بگم مغزم متلاش ...

خب منم به استارتر دقیییقا همینها رو گفتم 

گفتم باعث بد بینی به والدین میشه با اینکه اخرت لذته 

منم ده سالم یه بار دختر یکی از اقوام که دوازده سالش بود نشست همه چی رو بهم گفت من اگه بگم مغزم متلاش ...

هضمش نکنه کسی منجر به فکر میشه 

و همین فکر منجر به کنجکاوی و بعدم ارضا با حس های دروغ از چیز هایی مثل. فیلم و اینها...

حالا چند سالته و چند سال طول کشید خود .ار....یت؟؟

یا هنوزم درگیری ؟؟

اصلا من مشکلی با اینکه قضیه رو بدونه ندارمولی اینکه فیلمای پ ورن با جزئیات رو واسه پسرم توضیح داده و ...

بابا اینا چیزی نیست بزرگش نکن این دوستش بش نمیگفت ی دوست دیگش میگفت. چیزای بدتری هم برا شنیدن بود غصه نخور جامعه همینه و باید یاد بگیره وسط مردم مختلف بزرگ شدت چجوریه و با هر کسی نباید دوست شد!

.