2777
2789
عنوان

گند زدم

125 بازدید | 17 پست

داشتم با همکلاسی پسرم چت میکردم.راجب کیک و آشپزی.هی بحث کشید به درازا.بعد من اکسم هم کلاسیم بوده و با این آقا هم اتاقی بود.میرفت پشت من یه چیزایی میگفت تو اتاق و تو خوابگاه ک آبروی من کلا رفت تو دانشگاه.خیلی چیزای زشتی میگفت.بعد من به این آقا گفتم که من قبلا از شما ناراحت شده بودم.بعد گفت چرا

بعد براش نوشتم من نمیدونم پشت من تو خوابگاه چه حرفایی بوده،خصوصا تو اتاق شما.فقط یکمش به گوشم رسید.اما من اگه پسر بودم هرگز نمیذاشتم یه پسری راجب ی دختر اینقدر راحت حرف بزنه.اونم این حرفا.واقعا دعوا میشد.

بعد نوشتم این حرفا گفتن نداره 

ولی دیگه جوابمو نداد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وظیفه ش نبوده ولی اگه غیرت داشتن یه چی به اکس خاله زنکت می گفتن

نه عزیزم اگ ب اکسش چیزی میگفت همه هم اتاقی هاش میگفتن چرا ازش طرفداری میکنی و کلی حرف پشتش ساخته می‌شد تازه اون بنده خدا نمی‌دونست حرف اکسش الکیه یا نه پس توقع بیخودیه 

نوشته اینکه یسری میان پست سرمون حرف میزنن رو درک نمیکنم.اما اونایی ک بهتون اون حرفا رو زدن.

ما با یکی سلام علیک بکنیم.به حرمتش باید حرف دهنمون رو بفهمیم

ینی به منم کنایه زد؟

نه عزیزم اگ ب اکسش چیزی میگفت همه هم اتاقی هاش میگفتن چرا ازش طرفداری میکنی و کلی حرف پشتش ساخته می‌ ...

من یکی از همکلاسیام پشت سرش اکسش تو کافه حرف زده بود همه پسرا گفته بودن به ما ربط نداره حرمت حفظ کن اخرش اکسش از عصبانیت زده بود بیرون باید همشون می گفتن 

نوشته اینکه یسری میان پست سرمون حرف میزنن رو درک نمیکنم.اما اونایی ک بهتون اون حرفا رو زدن.ما با یکی ...

ببین این پسره اگه مثل اکست باشه بازم پشت سرت حرف می زنن اتفاقا الان بحث داغ تر می شه