2777
2789
فکر میکردن قبول نشدمولی شدمو از ناراحتی گریه کردم چون فهمیدم نمیزارن این رشته رو نرم

این رشته ای که تو قبول شدی ارزویه منه ولی تلاش بی فایده واقعا حیف شد من واسه تک تک لحظه های معلم شدم برنامه داشتم چقدر الکی درس خواندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم به خدا از اون روز ولی خیلی هم با غرور راه میرفتم

من نمی‌دونم چرا از تیپ دهه هشتاد میترسیدم 

از اینکه بهشون نزدیک بشم وحشت داشتم🤣🤣🤣

مانتوهاشلوارهای  با نخ سفید تنگ شده

ابروهای باریک

رنگ پوست تیره شده

با دماغ بالا گرفته راه می‌رفتند

مدل موهای سیخ سیخی

یادش بخیر

امشب یه فیلم دهه هشتادی گذاشت ، فهمیدم دلیل ترسم چی بوده. داستان قتل و آدم کشی دهه هشتادی ‌هایی بود که به اینترنت تاره رسیده بودن🤣🤣🤣

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

این رشته ای که تو قبول شدی ارزویه منه ولی تلاش بی فایده واقعا حیف شد من واسه تک تک لحظه های معلم شدم ...

بعضی وقتا ادم به یه چیزی گیر میده و نمیشه دلیلشم حکمته

حتما خدا یه اینده خیلی بهتر برات در نظر گرفته که با روحیت خیلی سازگارتره

سراسری بودم

کارت دانشجوییمو تحویل گرفتم از سالن تا در دانشگاه از ذوق گریه میکردم گریه میگما هق هق و خنده و اشک شادی

یه آقایی از این کاغذای تبلیغات پخش میکرد برگشت گفت حالا اینو بگیر باز گریه کن، اونجا از ته دل خندیدم🙃

هدفم رشته و دانشگاه نبوده هیچوقت

چجوری قبول شدی پس من با رتبه هزار و خوردی نشدم هی چی تلاش کردم نشد اونوقت تویی که نمیخواستیش شد 

خدا داری چیکار میکنی هر روز دارم نا امید تر میشم 

از اول دوستش نداشتم و به اجبار رفتم و علاقه م کمتر و کمتر میشد😞

بیا یه هدف انتخاب کن و بهش برسم کنار این فرهنگیان 

درست میشه منم به اجبار باید برم دانشگاه چیکار کنم تازه میگن آزمون استخدامی آموزش و پرورشم حذف میشه 

رویا هام داره تموم میشه با لیسانس نمیشه کنکور فرهنگیان داد 

الآنم که دیگه محرومم از کنکور 

تموم شد همه چی واسم ولی شاید درست شد نمی‌دونم 

من نمی‌دونم چرا از تیپ دهه هشتاد میترسیدم از اینکه بهشون نزدیک بشم وحشت داشتم🤣🤣🤣مانتوهاشلوارهای ...

اره من فکر میکنم بیشتر از این میترسی که اون موقع اگر کسی کمی به خودش میرسید دور از جون تو هزار بار انگ خراب وهرزه بهش میزدن

بیا یه هدف انتخاب کن و بهش برسم کنار این فرهنگیان درست میشه منم به اجبار باید برم دانشگاه چیکار کنم ...

متولد۸۵ هستی؟امسال قطعی میری دانشگاه؟اگه میری خب تا ۲۳ سالگی درست تموم میشه و میتونی فرهنگیان شرکت کنی خب

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

و اینم خاطره ی جالبی بود که نتایج مهرماه اعلام شد و 10 مهر ثبت نام و تحویل مدارک بود، ترم اولی هارو دانشگاه انتخاب واحد کرده بود ، 11 مهر رفتیم سر کلاس استاد برا همه یه غیبت نوشته بود گفت چرا هفته پیش نیومدین

ما هم گفتیم استاد نمیدونستیم که کدوم رشته قبول شدیم چجوری میومدیم

اره من فکر میکنم بیشتر از این میترسی که اون موقع اگر کسی کمی به خودش میرسید دور از جون تو هزار بار ا ...

اون که آره جامعه مشکل داشت با این قضیه 

ولی کلا خشن به نظر میمومدن و مغرور😁اعتماد به نفس حرف زدن باهاشون رو نداشتم

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من