2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی همش تو فکرشه

اگه سختته و بعید میدونی ازش دل بکنه سمتش نرو اما اگه مغروره و قرار نیست بهش برگرده به مرور فراموش میکنه و چیز جدی نیست بهرحال اکسش بخشی از زندگیش بوده طول میکشه فراموش کنه

۹ ماه هست ولی آشنای نزدیک هستن و همو زیاد تو جمع خانوادگی میبینن ولی شما چجوری فهمیدی؟ما هم یجورایی ...

حس ششمی ام و شاید چیزی فراتر

ی لحظه حس کردم کاتشون کمتر از ۹ ماهه نمیددنم

درد عبور می‌کند، و ردِ آن درد، معنای ما را تغییر می‌دهد.

حس ششمی ام و شاید چیزی فراتری لحظه حس کردم کاتشون کمتر از ۹ ماهه نمیددنم

در ارتباطن و فک کنم بله کمتره ۸ ماه شاید

مثلا از طریق استوریای دوستاشون متوجه حال همدیگه میشن و نوت یا چیزای تیکه دار به هم میذارن 

اینا ممکنه به هم برگردن؟همو بلاک کردن

تو باهاش در ارتباطی؟

ببین اگ مطمئنی ک صد در صد دوستش داره بنظرم بیخیال شو من خودم منتظرم مطمئن شم دوسش داره یا ن اگ دیدم آره فلنگو میبندم میرم

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

در ارتباطن و فک کنم بله کمتره ۸ ماه شایدمثلا از طریق استوریای دوستاشون متوجه حال همدیگه میشن و نوت ی ...

برمیگردن و دوباره کات میکنن ولی تهش جداییه ابدیه پسره دیگه نمیتونه واقعی کسیو بخواد میخواد حرکتی بزنه ولی خو زود خسته میشه تو اگه بری سمتش پیشنهاد بدی قبول میکنه ولی انتظار رابطه طولانی و احساسی نداشته باش زود کنار میزارتت پیشنهادم اینکه بیخیال بشی چون کس دیگه ای میاد ت زندگیت ک بهترازونه

درد عبور می‌کند، و ردِ آن درد، معنای ما را تغییر می‌دهد.