2777
2789
عنوان

درمان جای جوش شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون کارشو دیدین عزیزم؟؟برای چاله ی جوش میخوام

من رفتم دوستمم رفته ۳۰درصد جواب داد البته دوستم جلسات بیشتری رفت بیشتر نتیجه دیده من به خاطر هزینه ها تمام جلسات رو نتونستم برم 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

من رفتم دوستمم رفته ۳۰درصد جواب داد البته دوستم جلسات بیشتری رفت بیشتر نتیجه دیده من به خاطر هزینه ه ...

ایشاللا که پولش به راحتی براتون جور بشه.

شماهم چاله داشتین؟

من خیلی میترسم پوستم بسوزه یا بدتر بشه. امکانش هست؟

خانوم هستم
ایشاللا که پولش به راحتی براتون جور بشه.شماهم چاله داشتین؟من خیلی میترسم پوستم بسوزه یا بدتر بشه. ام ...

ممنون عزیزم انشاالله چاله به اون صورت عمیق نبود اما جای جوشام فرو رفته بود و کهنه هرچی تازه تر باشه بهتر جواب میده خیر بدتر نمیشه اما خوب خوب هم نمیشه مثلا اگه جلسات رو کامل برین ۶۰ درصد جواب میده 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

اگر اصفهانی کلینیک ریحان برو پیش ریحانه ترابی تو خیابون هشت بهشت واقعا کارش حرف نداره برامن درمان ترکیبی انجام داد بش بگو هر چی پوستت نیاز داره خودش تشخیص بده برات انجام بده شماره و پیجش اینه

@skincare_reihane

09908261691