2777
2789
عنوان

احساس میکنم طلسم دارم

56 بازدید | 13 پست

عمه هام که فوق العاده بدجنسن احساس میکنم برام طلسم درست کردن 

هر وقت یه کاری میخوام کنم این شرایط عوض شه نیروی منفی بهم فشار میارن 

مثلا دیروز گردن بند چهار قل پوشیدم شبش یه خواب خیلی خیلی بد دیدم انقد بد که هنوز حالم بهم میخوره از یاد آوریش 

یا سوره یاسین رو شروع کردم باز همچین خوابی دیدم 

از لین اتفاقا خیلی می افته 

از زندگیمم که اصلا راضی نیستم نه پیشرفتی نه چیزی هیچی همش درجا میزنم و حوصله هیچ کاری رو ندارم 

نمازم نمیتونم بخونم عر وقت شروع میکنم وسواس پیدا میکنم 

ولی میخوام دوباره شروع کنم جدی 

الان چند ساله میخوام نماز بخونم نمیخونم که نمیخونم

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لیوان اب بردار با وضو رو به قبلش ابش تازه باشه تو یخچال نمونده باشه روی اب 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 و 82 یونس بخون فوت کن به اب بعد دو دقیقه بخور اب طعم یا بوش عوض شد یعنی یا طسم یا چشم زخمی چیزی داری اگر داشتی روزی سه بار اینارو به اب بخون و بخور تا چهل روز البته هم میشه روی پارچ بخونی که نخوای هربار بخونی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وقتی نیروی منفی میاد یعنی طلسم داریم؟

شنیدم وقتی بخوایم یه کاری علیه طلسم انجام بدیم مثل همین گردن بند چهار قل پوشیدن که ضد طلسمه ، نیروهای منفی تلاش میکنن تا تو از اون کار دست بکشی و بهت فشار میارن اولش

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

منم و شوهرم سر چیزای الکی دعوامون میشه گاهی فک میکنم منم طلسم کردن

شما هم این راهکاری که این کاربر گفتن انجام بده

یه لیوان اب بردار با وضو رو به قبلش ابش تازه باشه تو یخچال نمونده باشه روی اب 3 تا حمد و 3 تا توحید ...

اگه آب رو بعد بریزیم دور اشکال نداره؟ چون روش ایه خونده میشه گناه نیس؟ 

واقعا برا باطل کردن طلسم اثر داره؟ 

اگه آب رو بعد بریزیم دور اشکال نداره؟ چون روش ایه خونده میشه گناه نیس؟ واقعا برا باطل کردن طلسم اثر ...

نباید بریزی دور اصلا اب رو کامل بخور چون روش قران خوندی ریختنش گناه داره اگرم خواستی بریزی باید بریزیش پای درخت نره توچاه 

اره تاثیر داره بعد چند وقت که انجام دادی دوباره تست کن اگر باطل شده باشه طعم و بوش عوض نمیشه البته موقع انجامش حرز اگر داری در بیار 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نباید بریزی دور اصلا اب رو کامل بخور چون روش قران خوندی ریختنش گناه داره اگرم خواستی بریزی باید بریز ...

قبلا هم این کامنتتون رو دیده بودم تو سایت اتفاقا الان گفتم کاش شما بیاید این سوال رو ازتون بپرسم ممنون که اومدین تاپیکم .. 🙏🏽❤️

حتما انجامش میدم و باشه حرز رو حتما دور میکنم قبلا هم گفته بودین بهم حرز همراهم نباشه 

میگم من یه حرز امام جواد دارم اگه آب رو خوردم دیدم طعم بدی داره حرز رو بپوشم دیگه؟ حرز تاثیر داره رو باطل کردن طلسم؟ 

گفتین روزی سه بار انجامش بدم تا ۴۰ روز؟ 

قبلا هم این کامنتتون رو دیده بودم تو سایت اتفاقا الان گفتم کاش شما بیاید این سوال رو ازتون بپرسم ممن ...

اره حرز خیلی خوبه همراهت باشه طلسم دور میکنه دیگه موکلین طلسم نمیتونن سمتت بیان تا گردنته 

اره ولی ممکنه بعضی طلسم ها ضعیف تر باشن مثلا تا 14 روز هم باطل بشه میخوای بعد 14 روز تست کن باطل نشد باز ادامه بده 

راستی برای سحر و طلسم ایت الله بهجت یه توصیه ای کردن که خیلی خوبه اینکه اگر میتونی روزی 50 تا ایه قران بخون هرروز یه قران کوچیک همراهت باشه و اینکه موقع اذان تو خونه خودت اذان بگو اگر بلند بگی که عالیه 

قبلا هم این کامنتتون رو دیده بودم تو سایت اتفاقا الان گفتم کاش شما بیاید این سوال رو ازتون بپرسم ممن ...

نمازت هم سعی کن بخونی خیلی تاثیر داره به وسوسه هاشونم گوش نکن باور کن همین موکلین طلسم هستن که نمیذارن بخونی 

اره حرز خیلی خوبه همراهت باشه طلسم دور میکنه دیگه موکلین طلسم نمیتونن سمتت بیان تا گردنته اره ولی مم ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده 

میگم قرآن کوچیک همراهم باشه مثلا یعنی یه قرآن بندازم گردنم؟ کل قرآن داخلش نوشته شده باشه؟ یه قرآن کوچولو داشتم گمونم ولی فک نکنم کل جز های قرآن باشه .. 

آره میخوام هر طور شده این دفعه نماز بخونم برام دعا کن بتونم مقابل نفسم و هر چیزی که میخواد من رو از نماز ذور کنه بایستم و نماز خون شم 

آرزومه ولی ازش غافلم 

مرسی عزیزم خدا خیرت بده میگم قرآن کوچیک همراهم باشه مثلا یعنی یه قرآن بندازم گردنم؟ کل قرآن داخلش نو ...

تو جیبت هم بذاری کافیه تو گردن ممکنه سنگین شه

تو جیبت هم بذاری کافیه تو گردن ممکنه سنگین شه

ممنونم از همه راهنمایی هاتون🙏🏽