پاتریک_خندان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 91 عنوان حکمت خدا عجیبه 73 بازدید | 4 پست گاهی اوقات یه سری چیز ها رو میبینم که برای دیگران به راحتی اتفاق می افته حتی اگه دوسش ندارن ، بعد منی که بال بال میزنم هیچ:( یا یه سری اتفاق برام می افته میگم من که نیت ام خوبه پس تهش هم خوب پیش میره اما پوووووچ.و واقعا ناراحتم می کنه. 1404/07/11 | 00:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
000raingirl000 عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 2667 فقط میدونم همه چی طبق زمانبندی خدا رخ میده یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس
پاتریک_خندان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 91 فقط میدونم همه چی طبق زمانبندی خدا رخ میده واقعا نمی دونم ولی هر چیز یه زمان طلایی داره
000raingirl000 عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 2667 واقعا نمی دونم ولی هر چیز یه زمان طلایی داره منم این حس و حالو داشتم و دارم. آرزویی که سالهاست دارمش واسه یه سری از ادمایی که میشناسمش به راحتی براورده شده منم به همین فکر کردم. نمیدونم 😔 یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس
پاتریک_خندان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 91 منم این حس و حالو داشتم و دارم. آرزویی که سالهاست دارمش واسه یه سری از ادمایی که میشناسمش به راحتی ب ... ان شالله خدا این بار برای ماهم بخواد❤️