2777
2789

دوستان من از بچگی نرم کننده مو رو به کل موهام و حتی کف سرم میزدم، یه مدته از اطرافیانم شنیدم که میگن نرم کننده مو رو فقط باید به نوک مو زد وگرنه مو ریزش پیدا میکنه، استفاده درستش چطوره میشه کمکم کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشی سلطان دمتگرم

الان کچل نشدی؟؟؟

باید نرم کننده رو به انتهای مو یعنی به نوک موهات بزنی و سریع بشوری شامپو نیست که

نهایتا هم هفته ای یکبار 

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خسته نباشی سلطان دمتگرمالان کچل نشدی؟؟؟باید نرم کننده رو به انتهای مو یعنی به نوک موهات بزنی و سریع ...

نه واقعا موهام خیلی پرپشت هست ریزششم خیلی کمه

هفته ای یه بار فقط؟

بعد از استفاده از شامپو موها یکم خشک میشه اخه

جایی ک مو تغذیه میکنه ساقه و نوک موهاس 

ریشه چرب بشه ریزش میگیری

من میرم حمام موهام خیس میکنم اب موهام کم شد میزنم میمونه بعد شامپو میزنم کف سرم میشورم بعد باملایمت کل مو ساقه رو زیاد محکم نشور 

❤ متاهل❤

جایی ک مو تغذیه میکنه ساقه و نوک موهاس ریشه چرب بشه ریزش میگیریمن میرم حمام موهام خیس میکنم اب موهام ...

اها، شامپورو فقط به کف سر میزنید؟اخه من اون روهم به کل موهام میزنممم

نه واقعا موهام خیلی پرپشت هست ریزششم خیلی کمههفته ای یه بار فقط؟بعد از استفاده از شامپو موها یکم خشک ...

هفته ای یکبار باشه بهتره

چرا از روغن آرگان یا سرم مو و این چیزا استفاده نمیکنی؟ اونجا گره موهاتو باز میکنن بعد که موهات خشک شد کامل شونه کن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

هفته ای یکبار باشه بهترهچرا از روغن آرگان یا سرم مو و این چیزا استفاده نمیکنی؟ اونجا گره موهاتو باز ...

نه استفاده نمیکنم موهامو چرب میکنه

کدوم روغن برای مو بهتره؟

نه استفاده نمیکنم موهامو چرب میکنهکدوم روغن برای مو بهتره؟

من خودم آرگان استفاده میکنم عالیه واقعا اگه به اندازه بزنی اصلااا چرب نمیشه

طرز صحیح استفاده از نرم کننده هم توی گوگل ببین که آسیب نبینی

اها، شامپورو فقط به کف سر میزنید؟اخه من اون روهم به کل موهام میزنممم

شامپو کف سرمیزنم کفوبیشتر میشورم ساقه رو نمیگم نشور بشور دیدی کف داره ینی تمیزه خیلی ور نرو باهاش موهات خشک و وز میشه

❤ متاهل❤