2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در طی روز خستش کن.اگه زیر سه ساله بعد از ساعت شیش دیگه نزار بخابهاگه بزرگتره بعدظهرا نزار بخابه ک شب ...

خوش به حالت 

تا5:30 خوابیده 

یک سال و هشت ماهشهر

کلی بازی هم کرده ولی امروز چون پریود بودم حال نداشتم ببرمش بیرون توی خونه بازی کرد

چرا میاد .اون شبایی ک مهمون دارم اجازه داره بیدار بمونه ..یا وقتایی ک میریم مهمونی همینطور .ولی در ک ...

چه طوری این کار رو کردی ؟ 

من واقعا نیاز دارم شب ها زودتر بخوابه 

من بد خوابی بد جوری داره از پا درک میاره اکثر شبها هی من چرا می زنم اونم برای اینکه من نخوابم همین طور منو بلند می‌کنه 

چه طوری این کار رو کردی ؟ من واقعا نیاز دارم شب ها زودتر بخوابه من بد خوابی بد جوری داره از پا درک م ...

ببین من صبحا زود بیدارش میکنم کلی میزارم بازی کنه .صبحانه ک میخوره ناهار یکم دیرتر میدم تا حسابی گشنه بشه تا زیاد بخوره ..شامم ساعت هفت و نیم هشت میدم .چیزایی ک خیلی دوس داره مثه کتلت .برنج از هر نوعش مثه لوبیاپلو عدسپلو .ماکارونی .اینا رو خیلی دوس داره منم بیشتر درست میکنم براش ک سیر بشع .بچه ای ک سیر باشه و حسابی بازی کرده باشه زود خابش میبره 

در طی روز بیرونم میبرمش حالتچا یا پارک یا پیاده روی ک انرژیش تخلیه بشه

ببین من صبحا زود بیدارش میکنم کلی میزارم بازی کنه .صبحانه ک میخوره ناهار یکم دیرتر میدم تا حسابی گشن ...

والا من پارک یا خانه بازی می بریمش ولی تاثیر زیادی ندارن انگار 

دیشب من واقعا حال نداشتم روز اول پریودیم بود من بهش تشر زدم و خودم هم کلی گریه کردم تا اون خوابید و تونستم بخوابم 

ساعت نزدیک به یک نصف شب