2777
2789

رو توبه ای که کردین

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقد توبه کردم وشکستم تا بلاخره پای عهدی که بستم موندم

و در کل با انجام کارهای کوچیک کوچیک میتونی خودت رو به خدا نزدیکترکنی تا نری سمت گناه

مثلا من پدر و مادرم خیلی بهم ظلم میکنن

من همیشه با بی احترامی پیش میرفتم ولی از یه زمانی تصمیم گرفتم که احترامشون رو حفظ کنم فقط بخاطر خدا

یا مثلا گاهی اوقات تفسیر قران رو میخونم

من اینقد توبه کردم وشکستم تا بلاخره پای عهدی که بستم موندمو در کل با انجام کارهای کوچیک کوچیک میتونی ...

عزیزم سرنوشتت خوب شده ؟ 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

عزیزم سرنوشتت خوب شده ؟

هنوز توی مشکلات هستت و توی مشکلات دست و پا میزنم ولی آرامش بیشتری دارم

قبلا خیلی مضطرب بودم و اصلا اروم نبودم

نمیدونم چی پیش بیاد ولی دیگه مطمئنم خدا هوامو داره