2777
2789

بددهنیا نداشتن ذره ای ترس و تقوا 

بی احترامی به پدر و مادرم 

همه و همه دست به دست هم دادن و دارن منو میندازن تو چاه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلالیت بطلب

حلالیت بطلبم و باز تکرار کنم بدرد نمیخوره که عزیزم 

من خیلی سست عنصرم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

گلم برات صلوات فرستادم

ممنونم عزیزم

چرا اینجوری شد

نمی‌دونم هیچ کار خوبی نداشتم تو عمرم

ببین ادم وقتی میبینه از کجا داره ضربه میخوره سعی میکنه اصلاحش کنه تا دیگه ضربه نخورهپ این خودتی ک با ...

اره آفرین 

من حالم بنظرم خوب نیست 

یه چند سالی باید برم تیمارستان 

سست عنصر نیستی فقط خودتو نمیشناسی و ارزش خودتو هنوز نمی دونی توکلتو به خدا کن و دنبال خودشناسی برو تو کلاسای توسعه فردی شرکت کن و هر جوری که دوست داری باشی و چیزایی رو که دوست داری داشته باشی تصور کن و بنویس 

سست عنصر نیستی فقط خودتو نمیشناسی و ارزش خودتو هنوز نمی دونی توکلتو به خدا کن و دنبال خودشناسی برو ت ...

اره واقعاً درسته 

چه کلاسهایی عزیزم 

اره واقعاً درسته چه کلاسهایی عزیزم

از یوتوب و رایگان میخوای شروع کن یا تو اینستا بگرد بچرخ و جستجو کن تا استادی که حرفاش به دلت میشینه رو پیدا کنی و وقتی دنبالش باشی مسیرت روشن میشه 

اره آفرین من حالم بنظرم خوب نیست یه چند سالی باید برم تیمارستان

تلقین نکن ب خودت 

ب جاش بشین چنتا کتاب انگیزشی بخون 

یه کتاب هست ب اسم ماورا طبیعی شدن حتما بخونش

تو این کتاب انقد راجب افسردگی و اظطراب وکارما و  بدی کردن در حق دیگران کامل توضیح داده ک چ اتفاقی برای بدن خودت میوفتن ک دیگه سمت هیچی نمیری

همه ی انسانها گناه میکنندیا به اشتباه خودشون پی نمیبرن یا نمیخوان قبول کنن اینکه اینقدر پشیمونی نشانه ی خوبیه روایت داریم مومن وقتی گناه کنه ناراحت میشه ولی منافق گناه میکنه و انگار پشه از کنارش رد شده و خیالش نیست