2777
2789
عنوان

شوهر خودخواه

157 بازدید | 4 پست

از اینکه شوهرم ادمی خودشیفته،مغرور،خودخواه هست متنفرم ازش،در ارتباط با بچع خودشم همینطوره خودخواه بودن رو میشه حس کرد تو رفتارش اعتماد بنفس بالا و عصبی و کاملا خودخواه اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  حرف‌هی شما پر از احساس هستش  و کاملاً قابل درکه. زندگی با کسی که ویژگی‌هایی مثل خودشیفتگی، غرور و خودخواهی داره، مخصوصاً وقتی پای فرزند هم وسطه، می‌تونه واقعاً فرساینده باشه..

بیایم چند نکته رو با هم مرور کنیم:

🧠 درک رفتار خودشیفته‌ها

افراد خودشیفته معمولاً:

- نیاز شدید به تحسین و توجه دارن.

- همدلی کمی با دیگران نشون می‌دن.

- خودشون رو برتر از بقیه می‌دونن.

- در برابر انتقاد، واکنش‌های تند یا دفاعی دارن.

این رفتارها ممکنه باعث بشه احساس کنی دیده نمی‌شی، یا نیازهای احساسی‌ات نادیده گرفته می‌شن.

👶 تأثیر روی فرزند

وقتی پدر چنین ویژگی‌هایی داره:

- ممکنه فرزند احساس امنیت عاطفی نکنه.

- یاد بگیره که ابراز احساساتش بی‌اهمیته.

- یا حتی خودش هم به سمت رفتارهای خودخواهانه کشیده بشه.

تو به‌عنوان مادر، نقش مهمی در ایجاد تعادل داری. حضور تو می‌تونه منبعی از عشق، همدلی و امنیت باشه.

🛠 راهکارهای پیشنهادی

- مرزگذاری عاطفی: لازم نیست همیشه وارد بحث بشی. گاهی فقط باید مرزهای خودت رو حفظ کنی.

- مستندسازی رفتارها: اگر رفتارها آسیب‌زننده‌ان، ثبتشون کن. این می‌تونه در آینده برای تصمیم‌گیری مفید باشه.

- حمایت روانی برای فرزند: باهاش حرف بزن، احساساتش رو بشناس، و بهش یاد بده که ارزشمنده.

- حمایت برای خودت: مشاوره، گروه‌های حمایتی یا حتی یک دوست قابل اعتماد می‌تونه کمک بزرگی باشه.

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

عزیزم حرف‌هی شما پر از احساس هستش و کاملاً قابل درکه. زندگی با کسی که ویژگی‌هایی مثل خودشیفتگی، غر ...

با تشکر چت جی پی تی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه