الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
من که پسرم ،فقط شیشه شیر بیبی لند رو بهتر میخورد. با بقیه مارکها راحت نبود
سینه خودت رو هم بده، به مرور شیرت بیشتر میشه.
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
قطره قطره بریز توی دهنش. الان معده اش کوچیکه ۳۰ سی سی بسشه. حالت نیمه خوابیده بغلش کن تا نپره گلوش.
خواهرانه بهت میگم تا میتونی برنج و گوشت بخور تا شیرت بیاد. از فردا برو حموم زیر دوش سینتو ماساژ بده تا شیرت بیاد. من خیلی پشیمونم به بچم شیر خشک دادم. توی شرایط سخت پیدا نمیشد و بچم گرسنه میموند
یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)