2777
2789

ردشون نکنین دیگه نتونن درخواست بدن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمای دخترونه میزارن منم فک میکنم دختره شاید احتیاج داره قبول میکنم میبینم مردن

برای منم پیش اومده 

یه کاربر زن نما درخواست داده بود فکر کردم کار داره قبول کردم چیزایی عیجیبی میگفت لغو دوستی زدم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

متاسفانه سایت پر شده از این افراد درخواستشونو نه قبول کن نه رد بزار معلق بمونن اگر دوباره درخواست دادن اسکرین بگیر و بده نی نی یار تا ننه شونو مورد عنایت قرار بده بعضیاشون که انقد بیشرف و پست فطرت و لجنن که جنسیت میزنن خانم 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

دقیقا بی ناموسا

خاک بر سرشون واقعا باورت میشه یکی با جنسیت خانم 6 ماه برام نقش دختر بازی کرد بعد عوضی معلوم شد پسره زن و بچه هم داره وقتی فهمیدم طرفم مذکر بوده و انقدر باهاش راحت بودم و چرت و پرت میگفتم داغون شدم  که اگر شوهرم میفهمید چی میشد 

اصلا چجوری 6 ماه خودشو لو نداد هنوزم نمیدونم 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

تگش کن بفهمیم

قضیه مال دو سال پیشه عزیزم یادم نیست کاربری نکبتشو 

وگرنه که حتما این کار رو میکردم