2777
2789
عنوان

سه ویژگی از شوهرت رو حذف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میشه

چون لولش پایینتره نسبت به بقیه موارد

و همه ی مردا شلختن مگر تعداد خیلی خیلی کمی

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یعنی اگه یه پدر و مادر نادون نداشت که خاطرات بد تو دوران حساس زندگیش بسازن اینقدر زودرنج و دروغگو نب ...

درکت میکنم 

تربیت خیلی مهمه...

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

وسط😟

وسطیا با هیشکی کاری ندارن اونام کاریشون ندارن 🦥 بساز ترینن

تهش میگم چرا انجام دادی من مخالفم ، میگه مهم اینه ک خبر داشتی 🙃درست هم نمیشه این رفتارش 🙃

میفهممت 💔

من میگم چرا بهم نگفتی 

چرا باید از بقیه بشنوم 

میگه ندونستی انجام دادم اعصابم آرومتر بود💔

البته بگم ها با من بهتره با بقیه خیلی زود جوش میاره و سر این ضربه ی بدی به زندگیمون زد

چ فایده

میفهممت 💔من میگم چرا بهم نگفتی چرا باید از بقیه بشنوم میگه ندونستی انجام دادم اعصابم آرومتر بود💔

خیللللللللللی بده !!!! هعی کاش سرشون ب سنگ بخوره 🥲

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

وقتی عقد بودید چطوری بود قبلش چطور بود،از کی اینطوری شد، از اول همینطوری بود یا کلا با شما اینطوریه؟

خیلی اهل نقش بازی کردن و دوروییه. 

متنفرم ازش

بعد از این که رفتیم زیر یه سقف خودش نشون داد.

با خواهر و مادرش خیلی عالیه با من این طوره

من هنوز ۱ سال نیست ازدواج کردم

خیلی می ترسم قراره چی بشه