من قیمه هام تعریفیه هرکی خورده دوست داشته اول اینکه پیازو میریزم توروغن روغن که گرم شد زردچوبه یه ذره زنجبیل خیلی خیلی کم میزنم میزنم و گوشت قرمزهم میریزم وکمی تفت میدم وبعدش اب ولرم میریزم جوش که اومدکممیکنم ۱ساعت که پخت لپه هارو میشورم و اضافه میکنم بهش و یه تیکه چوب دارچین هم میندازم بعدش میزارم نیم ساعت که پخت رب رو سرخ میکنم حسابی جوری که روغن اطرافش قرمز بشه و نمک و زردچوبه یه کوچولو فلفل سیاه اضافه میکنم میزارم اروم جابیوفته و چندتالیمو عمانی سوراخ میکنم ومیندازم داخلش البته باید مطمین باشی لیمو تلخ نباشه.بعدش بزار جابیوفته باشعله کم