2777
2789
عنوان

چرا گوشی شوهران رو چک میکنن

158 بازدید | 17 پست

ای عروس اجازه بده با برادر صحبت خصوصی داشته باشیم.😁

حالا حرف خاصی هم نیست ولی یک پولی دست داداشم داشتم می‌خوام بگم بده چون لازم دارم

جریت نمی‌کنم 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

عمه ی نکبت من وقتی میدونست بابام سرکاره زنگ میزد پول می‌ کند ازش.

دور از جون شما البته

راه حل با خشم ارائه دادم

خانوما حواستون باشه شما از ساید مقابل رکب نخورید😂

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ وقت به خودم اجازه نداده و نمیدم گوشی کسی رو چک کنم 

خودم هم پیش قدم میشم و خیلی کارها رو برای خواهر همسرم انجام میدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زنش خبر نداره؟ 

نمیخوای که قرض بگیری میترسی 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

خب این چیه مگه؟ دیگه همسر که در جریان طلب و بدهی های شوهرش که هست ربطی به گوشی نداره

بدهی نیست دادم دستش برام نگه داره

ولی گفت در این مورد جلوش چیزی نگو

من هیچ وقت به خودم اجازه نداده و نمیدم گوشی کسی رو چک کنم خودم هم پیش قدم میشم و خیلی کارها رو برای ...

خدا خیرت بده. چه عروس خوبی

اصلا درست نیست از برادر متاهل انتظار داشت 

دم شما گرم

خدا خیرت بده. چه عروس خوبیاصلا درست نیست از برادر متاهل انتظار داشت دم شما گرم

باور کنید اینقدر که من دنبال گرفتن هدیه و کادو برای ایشون و فرزندشون هستم اصلا همسرم هیچ هیچ 

خواهر همسرم یک پسر عزیز داره اینقدرررر قدرشناس هست کافیه یک شکلات براش بگیرم یک جوری بغلم میکنه بوسم میکنه که دلم ضعف میره براش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باور کنید اینقدر که من دنبال گرفتن هدیه و کادو برای ایشون و فرزندشون هستم اصلا همسرم هیچ هیچ خواهر ه ...

چه قشنگ

کاش واقعا روابط خانواده‌ها همه همین قدر قشنگ باشه