2777
2789
عنوان

اونایی که خوب میرنن به طرف بیان

90 بازدید | 4 پست

من با یکی ۵ ماهه تو رابطه ام دوسش دارم و اینا امیروز بهم پیام داد بابام اینا میخوان برام زن بگیرنو و فلان بعد گفت باید باهاشون حرف بزنم منم یلی ناراحت شد گند زد به حالم الان یدفعه بهش گفتم حس میکنم الکی میگی گفت اره الی میگم و استیکر خنده چی بگم برینمبه حالش منم

کاربری دست دونفره(دو دوست همسن)

اصلا ناراحتی نشون نده . بگو وای چه عالی . من که پسر عمه هام عاشقمن یکیشون باباش به بابام گفته نصف وزن دخترت طلا میدم به دخترت که زن پسر من بشه پسرم عاشقشه روانیشه . حالا موندم چی بگم 🤣🤣🤣🤣

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

بگو اگه کیس خوبی بود حماقت نکنی ردش کنی هاا😂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت شوخی کردم و الکی گفتم

بگو ولی من جدی گفتم

بعدش ببین چطور بهت میچسبه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎