2777
2789
عنوان

کسی هست بهم مشاوره بده لطفا

55 بازدید | 11 پست

بچه ها دختر خواهر شوهرم ی سال از دختر من بزرگتره وقتی میرم خونه پدرشوهرم اونم هست وهمیشه بچه منو یا گاز میگیره یا میزنه خیلی وقته نرفتم دیروز ک رفتم اونجا بودن اسباب بازی های بچه منو خواهرشوهرم میده دست بچش و بچه من حق نداره دست بزنه چون اون دخترش حمله میکنه و خواهرشوهرم همش ب دختر من میگه دست نزنه

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

آخی اون بچه 

وسایل و که برو بیار 

سعی کن کمتر بری که بچه‌ات کمتر آسیب ببینه 

به بچه یاد بده از خودش دفاع کنه (توی این مورد از مشاوره متخصص کمک بگیر)

در ضمن به همینجوری که داره بین بچه ها دخالت می‌کنه بگو فلانی تو بیا اینور بذار بچه ها بازیشونو بکنم خودشون از پس خودشون بر میان ، اگرم این نشد تو هم دخالت کن و از بچه حمایت کن ( بعدا بزرگتر بشه حسرت میخوره عمه فلانی چقدر بر عکس مامانم هوای بچه شو داره )

مهمتر از همه کمک گرفتن از مشاوره معمولا اینطور بچه هارو پدر مادر محدود کردن و اجازه ندادن از خودش دفاع کنه ، این یک مهارته باید اجازه ی شکوفا شدن بهش می‌دادید

بهتره هرچه سریعتر جلوی آسیب و بگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی اون بچه وسایل و که برو بیار سعی کن کمتر بری که بچه‌ات کمتر آسیب ببینه به بچه یاد بده از خودش دفا ...

این اسباب بازی رو دخترش دوس داشت بعد اومد برد گفت بزار خونه پدر باشه ک بچه منم باهاش بازی کنه منم روم نشد بگم نه بعد حالت دخترم رو میبرم اصلا دخترش نمیزاره منم زورم میاد خودش هم میگه ب دخترم ک فلانی تو دست نزن

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
بنظرت برم بیارمش؟

بنظرم تو بیشتر نسبت به وسایل حساسی 

اگر فک میکنید که توی رودرواسی گیر می‌کنی و وسیله رو بیاری زشته ، نرو نیار 

فک کن بچه ات این وسیله رو نداره کلا ، بپذیر که نیست دیگه

اما اگر روت میشه که صد برو بیارش 

بگو روزا میخواد توی خونه بازی کنه همش نمیشه مزاحم شما بشم

ولی بطور کلی بچه رو کمتر ببر 

یا بعدا توی روند درمان این خصلتی که نمیتونه از خودش دفاع کنه ببرش خودش یحور امتحانه ببینی بچه ات توی بدست آوردن این مهارت پیشرفت کرده

بنظرم تو بیشتر نسبت به وسایل حساسی اگر فک میکنید که توی رودرواسی گیر می‌کنی و وسیله رو بیاری زشته ، ...

اخه ی سالشه بچه است هنوز اون دخترش دوسالشه دوبرابر این سن داره بعد خیلی جثه و هیکل درشتی داره از پرخوری زیادش و بچه من زورش نمیرسه و میتونم بگم تقصیر مادرشوهرم هست ک باعث این شده چون هردو رو مینشوند پیش هم و میگفت بازی کنن میگفتم این بچه منو اذیت میکنه  میگفت بزار ببینم چیکار میکنن و دخترش حمله میکرد 

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
اخه ی سالشه بچه است هنوز اون دخترش دوسالشه دوبرابر این سن داره بعد خیلی جثه و هیکل درشتی داره از پرخ ...

عزیزممممم هنوز خیلی بچه‌س پس برو کنارشون بشین کاری کن باهم مهربون بشن 

نمی‌دونم همو ناز کنید بغل کنید بوس کنید اینجور حرفا

زیادم حساس نشو سنشون کمه 

فقط اون بچه اگر زیادی بخواد قلدری بکنه ممکنه آسیب ببینه حواست باشه به بچه‌ات حمایتش کن اما نه زیاد که دیگه خودش نتونه از خودش دفاع کنه 

فعلا بنظرم زیادی حساسیت داری نشون میدید چون خیلی بچه ان بذار اصن همو بزنن دعوا کنن قهر کنن آشتی کنن

نگران نباش فقط حواست باشه قلدری از حد نگذره

عزیزممممم هنوز خیلی بچه‌س پس برو کنارشون بشین کاری کن باهم مهربون بشن نمی‌دونم همو ناز کنید بغل کنید ...

دخترش خیلی حسوده خیلی باید ببینیش بچه من مظلدم نشسته برگشت ی چک خابوند زیر گوشش 

حق نداره بچه ب چیزی دست بزنه چون خواهرشوهرم میگه فلانی عزیزم دست نزن دخترم گریه میکنه خب ب جهنم گریه کنه الان بچم میترسه واقعا ب چیزی دست بزنه

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
دخترش خیلی حسوده خیلی باید ببینیش بچه من مظلدم نشسته برگشت ی چک خابوند زیر گوشش حق نداره بچه ب چیزی ...

خب عزیزم بچه ت خیلی کوچولو هم اینکه با قلدری اون بچه در مقابلش سرخورده شده 

بنظرم فعلا در مقابل اون بچه حمایتش کنی بهتره 

چون الان قلدری اون بچه روش اثر منفی گذاشته 

کم کم بزرگتر شد هی بهش بگو فلانی زدت بزن وسیلشو نده دستش و ...

البته شاید بعداً باهم با محبت بیشتری رفتار کنن 

اما نذار اگر به خواهر شوهرت حس خوبی نداری بچه ات از طریق تو با اون بچه حس بدی پیدا کنه 

فعلا ورود کن تا بچه‌ ات قدرت اینو پیدا کنه جلوی اون بچه هم به وسایل دست بزنه و سرخورده نشه