2777
2789

در آستانه ۳۰ سالگی امشب دیدم دانشگاه قبول شدم با دوتا فرزند و یک تو راهی 

کاردانی که تموم شد پسرم رو باردارشدم بعدش هم دخترم بعد از اون هی خواستم کارشناسی ثبت نام کنم همسرمم تشویق میکرد اما امان از اطرافیان هی می گفتن چرا ولش کن فایده نداره امسال به دلم افتاد و ثبت نام کردم فقط به مادرم گفتم الان خبر قبولیم رو دیدم که اگر قبلا ثبت نام میکردم تد حالا تموم شده بود از من به شما نصحیت کاری رو میخواین انجام بدید چراغ خاموش برید جلو 

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی قبول شدی

طراحی دوخت کاردانی گرافیک بودم 

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
دلم میخاد ولی دست و بالم واسه هرکاری بسته ست

انشالله به موقع اش به هرچی خواستی برسی

مبارکه موفق باشین.با حرفتم کاملا موافقم

ممنونم

موفق باشی و همیشه بدرخشی✨️🌹 

امام هادی می‌فرمایند

اِظْهارُ الشی قبل اَنْ یسْتَحْکِمَ مُفْسِدَةٌ له؛

آشکار_کردن_هر_کاری_پیش از آنکه به سامان برسد، 

آفت آن کار است

تحف العقول، ص۴۵۷

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

موفق باشی و همیشه بدرخشی✨️🌹 امام هادی می‌فرماینداِظْهارُ الشی قبل اَنْ یسْتَحْکِمَ مُفْسِدَةٌ له؛آش ...

ممنونم 

واقعا که درسته