2777
2789
عنوان

بچه چندم خانواده هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اول و همیشه بدترین ضربه ها رو بچه اول میخوره،خیلی خاطرات  تلخ داشتم و دارم و تجربه شده برام هیچ کس از دخترای فامیل به اندازه من سختی نکشیدن ولی خنده هام همیشه بلند تره و شاد ترم توی جمع ولی از درون قلبم هزار تیکه شده کافیه توی اتاق تاریک تنها باشم 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اول 

بله خوبه البته خواهر ندارم و بعد خودم فقط یه برادر دارم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ارشد

مزخرف

مسئولیت

جاده صاف کن

کزت

جنگ اعصاب

عروسک دست پدر و مادر

دیدن چیز های وحشتناک از اول زندگی مشترک خوانواده تا الان

حرفم تو خوانواده برو داره

تصمیم نهایی رو تو خوانواده من‌میگیرم

روان درمانگر خوانواده 

کلا دوتا بچه‌ایم

من اولی ام

راضیم خیلی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چرا؟دوست من بچه اخر و دهمی بود🥲😂متولد ۸۵ بود

چون جوری تعجب میکنن یا جوری برخورد میکن آدم بهش برمیخوره🙄

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه اخر(سوم)

اصــــلااااا راضی نیستم

چون پدر و مادرت پیرن و بی حوصلگیشون برای تو میمونه

فقط یک حسن داره اونم اینکه رفاه بیشتری داره اخر زندگی پدر و مادرته و دیگه همه چیز دارن مالی منظورمه

ب جاش حوصله و ذوق ندارن

بچه پنجم و اخر نه اصلا راضب نبودم نیستم نخپاهم بود فقط پیری و مریضی مادرم نصیبم شد حسرت یه مادرجوون و سالم به دلم موند حسرت یه بازار و سفر رفتن با مادر تمام زحمات و مسئولیت مادرمم با من بود فقط هم یا بردمش دکتر یا بیمارستان یا قند میزد به چشمش عمل میشد یا پاهاش عقونت میکرد بستری میشد من تک و تنها به دوش کشیدم سالها تا یه سال پیش فوت شد همشم میگفتم منو چرا دنیا اوردی وقتی چهار تا بچه داشتی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا