2777
2789
عنوان

چرا به زندگی دلبسته این (سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 45 پست
چه ربطی‌ داشت آخه 😐 خوبه که به عشق کسی زنده ای ولی کامنتت ربطی به تاپیک من نداشت

عزیزم نوشتی چرا به زندگی دلبسته ای منم نوشتم بخاطر عشقم به رهبرم♥️🥲

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم همه ش براتون اتفاق بیوفته،منظورم دلبستگی بود ی چیزی که شما رو خیلی خیلی خیلی از نبودن در ای ...

خوشبحالت که مادری و خانواده داری🩷

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

کوچکترین دلبستگی‌ای ندارم، از خدامه بمیرم و برم اون دنیا تا تمام گندهایی که خدا به زندگیم زد و نذاشت زندگی کنم تو سر خودش و نورچشمیهاش که اون دنیا هستن خالی کنم

پوستمو کند، منم با تمام وجودم دوست دارم که بمیرم تا برم اون دنیا و پوستشو بکنم تا دلم خنک شه

خنده مامانم پیشرفت و در نهایت ارزویی که ۲٠ساله تو فکرمه پولدار شدنمن باید یروزی پولدار شم....

چقدر ساده و دلگرم کننده❤️

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

عزیزم نوشتی چرا به زندگی دلبسته ای منم نوشتم بخاطر عشقم به رهبرم♥️🥲

یعنی بخاطر رهبر زندگیتون رو پیش میبرین؟ هرطور فکر میکنم آخه مرتبط نیستن درسته میفهمم بهشون علاقه مند هستین اما اینکه دلبستگیتون برای ادامه زندگی باشن یکم عجیبه راستش 😅

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱