2777
2789

یادم اومد خودم که همش دنبال خونه هوایی که پله میخوره بودم میگفتم همکف نباشه ...جرایم گفت و علاقه به داری همکف نباشه پله بخوره خونت ...گفتم بخاطر مادر شوهر نمونه بیاد 

چی بگم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بخاطر نپاشیدن زندگیش مجبور شده بره

بعضی مادرشوهرا انقدر از زجر عروس لذت میبرن که براشون مهم نیست زندگی پسرشون بپاشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بنده خدا یه چی گفته توجیه کرده خونشو زیاد جدی نگیر خودش باید روزی چندبار این پله هارو بالا پایین بره زانو و کمرش به فنا بره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مامانبزرگم خیلی فتنه بود الان فوت کرده ولی تو جوونی مامانمو اذیت کرده اصلا نمیتونم ببخشمش ایشالا سر ...

به عمه هات چی گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدن کردن مسگری

ببین مادر شوهرش چه ادمی بوده و چه بلاهایی سرش اورده ک‌ رفته طبقه ۴ خونه گرفته با اینکه میدونست خودش اسیر پله ها میشه

خدا مادرشوهرهای فتنه و ناجور را ریشه کن و نابود کنه

شاید اذیت میکرده ولی مسئله اینه خودش بیشتر از مادر شوهر اذیت میشه هنوز روزای اولشه متوجه نیس یکم بگذره زانو درد و خستگی سراغش میاد ما یمدت آسانسورمون پلمپ بود عذاب بود مخصوصا خرید برا خونه که میکنی با دست پر یعنی وضعیه..

بنظرم همون طبقه اول یا نهایت دوم هم میگرفت مادر شوهر نمی تونست هر روز بره بیاد خودشم اذیت نمیشد

ببین مادر شوهرش چه ادمی بوده و چه بلاهایی سرش اورده ک‌ رفته طبقه ۴ خونه گرفته با اینکه میدونست خودش ...

اره بوده بعضیا شهرشونو عوض کردن ولی مستقل و در ارامش باشن

بنده خدا یه چی گفته توجیه کرده خونشو زیاد جدی نگیر خودش باید روزی چندبار این پله هارو بالا پایین بره ...

منم همینو بهش میگم میگه فکرم ازاد باشه رو ح وروانم مهمتره از جسمم