2777
2789
عنوان

امروز خالم اینا بعد چهل سال زندگی روستایی اومدن شهر خیلی ناراحته🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پول روستا میشه شهر خونه گرفت؟

روستایی فقیر که نیست

از خیلی از شهریا پولدار تره

مردم شهر یه ماشین و خونه دارن خونه هم خیلی‌هاشون ندارن

اما روستایی هم خونه داره هم ماشین هم تراکتور هم دام و هم زمین کشاورزی

معجزه کن صبر مرا 
روستایی فقیر که نیستاز خیلی از شهریا پولدار ترهمردم شهر یه ماشین و خونه دارن اما روستایی هم خونه دار ...

دقیقا عین ما

آقای حیایی شما راست گفتید......هر کی نردبون خودشو داره کاش ما هم نردیون خودمون پیدا کنیم...🙁برای حال دلم یه صلوات بفرست.

دقیقا عین ما

سلامت باشید

بخدا من یه مزون میرم همش زنای روستایی میان و شیکترین لباسا رو میخرن 

اونوقت ما فقط قیمت می‌پرسیم بعد میبینیم به بودجه مون نمیخوره😂

معجزه کن صبر مرا 
سلامت باشیدبخدا من یه مزون میرم همش زنای روستایی میان و شیکترین لباسا رو میخرن اونوقت ما فقط قیمت می ...

ما ااینطوریم‌ولی حسرت امکانات شهریا رو داریم

آقای حیایی شما راست گفتید......هر کی نردبون خودشو داره کاش ما هم نردیون خودمون پیدا کنیم...🙁برای حال دلم یه صلوات بفرست.

آخی عزیزم حق دارن

ای کاش یه خونه یا زمینی روستا نگه می‌داشت برای اوقات دلتنگی 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بیشتر از یک هفته نمیتونم روستا بمونم

حیف شهر نیست واقعا

عادت میکنن کم کم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)