2777
2789
عنوان

حامله ای بودن زن صیغه ای

1671 بازدید | 93 پست

سلام خانوما،اگه مردی زن دومی رو صیغه کرده باشه و زنش هم بدونه ولی از بقیه فامیل و آشنا پنهون باشه،،،و اگه زن حامله بشه،برای اینکه اون زن به خاطر حامله بودنش دایم بشه،آیا حتما اجازه زن اول لازم و ضروریه،یا نه که دادگاه میتونه اجازه بده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش خیلی میخوام چیزی نگم ولی سخته چطوررمیشه بدونی طرف زن داره صیغش بشی 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

نه لازم نیست چون بارداره دیگه اجباره

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

اون زن بدبخت چقدربدبخت بایددهن شوهرشو سرویس کنه تازه طرف باردارم شده

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

به اعماق ۲۰۰۰ متری نی نی سایت خوش امدید

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽