2777
2789
عنوان

طلاهای مجردیتون دست خودتونه یا خانواده تون

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست
مگه چقدر میشه طلاهات که با سودش بتونی زندگی مادرتو بچرخونی چون بانک سود قابل توجهی نمیده

گفتم که قابل توجهه

زندگی چرخوندن که نه درحد ماهی ۸ تومنم بتونم بدم خیلی خوب میشه

لایک نکن خواهر منننن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موضوع مربوط به خودته و احتیاجی به اجازه ی همسرت نداری به هرحال پدرومادرت از خودشون زدن واسه تو طلا خریدن الان که روز مباداشونه وظیفته که کمکش کنی هم خدا راضی تره هم خودت خوشحال تری هم به داداشت فشار نمیاد آفرین که باشعور و بادرکی💙

گفتم که قابل توجههزندگی چرخوندن که نه درحد ماهی ۸ تومنم بتونم بدم خیلی خوب میشه

من اگه جای شما باشم حتماً این کارو می‌کنم که به مامانم کمک کنم ولی اگه می‌تونی پولتو توی بانک نذار باشه واحد کوچولو بخر  با پول اجاره‌اش به مامانت کمک کن با داداشتم شرط کن که اونم کمک حال مامانت باشه

طلا رو تبدیل به نقد میکنی 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میدونی نقد تو ایران چقد بی ارزش هس؟؟؟؟؟؟ همون طلاها رو هرچ ...

اخه نمیخوام همشو بفروشم

نصفشو بفروشم بزارم بانک ماهی ۷ ۸ تومن سود میشه

لایک نکن خواهر منننن  
نمیشه خونه بخری بدی کرایه با طلاهاتاخه ببین طلا هرروز داره میره بالا بعد اگه بذاری بانک ارزشش صفر می ...

ببین میشه

یکمم همسرم کمک کنه میتونم یه واحد کوچولو بگیرم

ولی نمیخوام کل طلاهارو بفروشم

لایک نکن خواهر منننن  
اخه نمیخوام همشو بفروشمنصفشو بفروشم بزارم بانک ماهی ۷ ۸ تومن سود میشه

گلم باور کن خیلی خیلی ضرر میکنی و حیف داراییت نیس تبدیل میکنی به نقد، مثلا 500 بفروشی پول تو سالها همون 500 می مونه و هرروزم از ارزشش کم میشه، اما طلات هرسال و هرروز به ارزشش افزوده میشه، خب همشو بفروش واحد بخر، اینجوری ضرر هم نمیکنی که هیچ، تازه میدی دست مستاجر، هم رهنش به دردت میخوره هم اجارش