2777
2789

کار راحت و سبک ک مشغول بشه مامانم قبلا شاغل بود ولی ما یکی دوماهه اومدیم تهران دیگه شاغل نیست 

همش میگه میخوام برم سرکار دلم غریبی میکنه و اینا 

پیشنهاد شما چیه؟ 

من ک بهش میگم برو اسنپ تو که بیکاری ساعت کاریتم دست خودت باشه هرچقدر دوست داشتی کار کنی 

ولی میگه نه 

پیشنهاد شما چیه ما مشکل مالی نداریم بیشتر برای غریبگیش میخواد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اسنپ برای یه خانوم که از شهر غریب امده تهران و با مسیرها اشنا هم نیست خوب نیست 

من شوهرم گاهی اوقات اسنپ می ره می گفت یه بار اسنپ گرفتم نمی دانستم کدوم محله هست. بعد می گفت رفتم دیدم یه محله سوت و کور و همه اش باغ. بعد باید یه کوچه طولانی و باریک می رفتم اونم دم غروب.  می گفت خیلی ترسیدم که یوقت من خفت نکنند!   

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اگه نیاز نداره به درامدش کلاس بره خیاطی اینا سرش گرم بشه

حوصله خیاطی نداره متاسفانه 

بیحوصله است

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نه اسنپ برای یه خانوم که از شهر غریب امده تهران و با مسیرها اشنا هم نیست خوب نیست من شوهرم گاهی اوقا ...

اره نرفت دیگه گفت نمیخوام 

برای همون تاپیک زدم 

حوصله خیاطی نداره متاسفانه بیحوصله است

می تونه تو خونه عروسک درست کنه و بفروشه. 

یا دوخت سرویس آشپزخونه هم کار خوب و راحتی هست 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!