2777
2789
عنوان

پیاز درمانی برای مو کسی انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 68 پست
فوق العادس حرف نداره اما خب چشما رو اذیت میکنه از اونورم ریزش رو قطع +عفونت مو که شامل شوره هم میشه ...

واس شوره و خارش خوبه؟

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییی بوی بدی داره💔😓برا من که جواب نداد ۴،۵ بار زدم به سرم

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

خیلیییی بوی بدی داره💔😓برا من که جواب نداد ۴،۵ بار زدم به سرم

من یکم تحقیق کردم متوجه شدم بعد از ۲۰ روز کم کم جواب میده خیلی زود ول کردی اصلا به جواب دهی نزدیک نشده بودی 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

احساس میکنم ریزشم رو بدتر کرد

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

من یکم تحقیق کردم متوجه شدم بعد از ۲۰ روز کم کم جواب میده خیلی زود ول کردی اصلا به جواب دهی نزدیک نش ...

کلا من هر چی زدم به سرم نتیجه نداد هیچ بدتر هم شد

علت ریزش موهات چیه؟