2777
2789
عنوان

پیاز درمانی برای مو کسی انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 68 پست
مرسی لطف کردی💙آخر کچل که شدم بعد میرم 😓😓

منم دیگه داشتم کچل میشدم که رفتم ،یعنی انقدر سرم خالی شده بود که خالم گفت یه دکتر برو تو چرا اینطوری شدی ؟

ببین موقعی که میرفتم حموم انقدر موهام میریخت که زیر پام یه دایره بزرگ پر از مو میشد 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی پولی هم بد دردیه🤦‍♀️...انشالله که مو های هر دومون خوب بشه

اره من پول ازمایشامو بابام داد 

پول داروهامو داداشم داد 

پول ویزیتمو مامانم داد 

هر کدومشو از یکی میگیرفتم😂😂😂

منم دیگه داشتم کچل میشدم که رفتم ،یعنی انقدر سرم خالی شده بود که خالم گفت یه دکتر برو تو چرا اینطوری ...

وایی مرسی امیدوارم کردی🥺دو سه ساله که میگم منو دکتر ببرید کچل شدم ولی هیچ کس گوش نمیده😓تو هم حتما دوباره دکتر برو ، به نظرم ریزش مو بدترین درده افسرده میکنه آدمو

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

منم همین طور وسوسه میشم محلول ماینوکسیدیل استقاده کنم

این چیزا فایده نداره من تا ته این محلول ها و حنا و آب نخود و هرچیزی که بگی و رفتم بی فایدست

اره من پول ازمایشامو بابام داد پول داروهامو داداشم داد پول ویزیتمو مامانم داد هر کدومشو از یکی میگیر ...

بازم دمشون گرممم😂😁من یه اجاق گاز داشتم فروختمش🤦‍♀️💔میخوام خرج موهام بکنمش،خانواده من دیگه نوبرن حالا که پول گاز رو دارم حتی دکتر هم نمیبرنم😐فکر کنم پرورشگاهی چیزیم😁😐

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

محلول خوبه جواب میده رویش مجدد هم داره ققط یاید همیشه بزنی

از یه جایی به بعد ببینی جواب نمیده نا امید میشی و کنار میذاری 

بازم دمشون گرممم😂😁من یه اجاق گاز داشتم فروختمش🤦‍♀️💔میخوام خرج موهام بکنمش،خانواده من دیگه نوبرن ...

خوب خودت برو ،من با یکی از دوستام رفتم ،همیشه وقتی میخوام برم دکتر تنها میرم ،بگرد یه دکتر درست و حسابی پیدا کن نوبت آنلاین بگیر دوسوت با اسنپ برو و برگرد

وایی مرسی امیدوارم کردی🥺دو سه ساله که میگم منو دکتر ببرید کچل شدم ولی هیچ کس گوش نمیده😓تو هم حتما ...

اره فکر کنم دوباره باید برم یه سلامی به دکتره بکنم 

پیاز درمانی رو امتحان میکنم اگر جواب نداد دوباره میرم دکتر 

خوب خودت برو ،من با یکی از دوستام رفتم ،همیشه وقتی میخوام برم دکتر تنها میرم ،بگرد یه دکتر درست و حس ...

تو روستام راهمون دوره پام رو از در خونه تنهایی بیرون نزاشتم🤦‍♀️

اره فکر کنم دوباره باید برم یه سلامی به دکتره بکنم پیاز درمانی رو امتحان میکنم اگر جواب نداد دوباره ...

اره برو حیفه هر روزی که میگذره ۲۰۰ تار مو ضررمونه💔

تو روستام راهمون دوره پام رو از در خونه تنهایی بیرون نزاشتم🤦‍♀️

ای بابا چه بد ،یک روز مامانتو زور کن برید و برگردید مو تنها زیبایی یه دختره

ای بابا چه بد ،یک روز مامانتو زور کن برید و برگردید مو تنها زیبایی یه دختره

اره واقعا🥺مامانمم از من بدتره😐فقط میمونه بابام که اونم مریضه روم نمیشه باهاش دعوا کنم🫠🤦‍♀️

اره واقعا🥺مامانمم از من بدتره😐فقط میمونه بابام که اونم مریضه روم نمیشه باهاش دعوا کنم🫠🤦‍♀️

ان شاالله جور بشه برید ،مامان ها خیلی دل گنده ان اصلا زیاد به این چیزا اهمیت نمیدن