2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شبا خونه ما میخوابه

506 بازدید | 34 پست

تنهاست پدر شوهرم فوت کرده میترسه تنها بخوابه حالا یک شب در میون میاد خونه ما یه شبم خونه اون یکی پسرش خونه ما تک خوابه ما حال میخوابیم اون اتاق دختر کوچیک دارم که شبا پیش خودم میخوابه تو اتاق حا نمیشیم رسما حریم خصوصی نداریم از طرفیم من واقعا هرشب حوصله مهمون داری ندارم خونه باید مرتب باشه من واقعا کم اوردم شوهرمم که کشته مرده مامانشه فقط به این فک میکنه که اون راحت باشه انقد خرص خوردم وارامش نداشتم سرگیجه گرفتم هرشب پا میشم میگم امشب نوبت ماهست یا نه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش مادرشوهرتم باید عادت کنه ب این مثله تنهایی تاکی میخواد هعی شبا جای دیگه بخوابه هیچ جا خونه ادم نمیشه از طرفی هم یک نظم ثابتی نخواهد داشت

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

کامل نخوندی نوشته یشبم خونه اون پسرشه

اهان درست نخوندم 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

این مسئله ممکنه در آینده خدایی ناکرده برا مامان و بابای تو هم باشه و بهتره جبهه نگیری که خاطره بد از طرز برخوردت با مامانش تو ذهنش بمونه...

بهتره با سیاست بیشتری کار کنی

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
مگه نمیگه یشب خونه ما یشب اونیکی پسرس

درست نخوندم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌