2777
2789

دیگه چقدر عرق خوردن و رفیق بازیشو تحمل کنم چقدر تو خونه بی‌حوصلگی ودعواشو تحمل کنم دیگه صبرم تموم شده بخاطر بچه ام دارم تحمل میکنم امشب دعوای شدید مارو دید طفلکم ۴ سالشه همش گریه میکرد میگفت دوستتون دارم آشتی کنیدخیلی صحنه بدی بود هیچ وقت تجربه نکنید الانم زده بیرون انقدر جیغ زدم گلوم درد میکنه برای آرامش مادعا کنید

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

آروم باش خودخوری نکن تا نخواد نمیشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نخاست درست بشه منم دارم تموم میشم

آب تو هاون کوبیدنه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هرکی یه دردی داره شوهر منم یه ادم بی عرضه بی عرضه صفرهمش افتاده گوشی بدست ده ساله

من مشکل مالی ندارم ولی عرق خوردنش روحمو سوهان میکشه

هرکی یه دردی داره شوهر منم یه ادم بی عرضه بی عرضه صفرهمش افتاده گوشی بدست ده ساله

مثل شوهر من بی عرضه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

واقعا تاپیکارو میخونم تعجب میکنم این شوهرا رو از کجا پیدا کردید 😐 اخه اطرافم در این مرد بد ندیدم

جالبش اینجاست که شرط ضمن عقده امضا کرده دهن نزنه ولی...