2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردای هرزه عاشق زنای هرزه میشن

مرد سالم اگه چنین زنی ببینه هرگز سمتش نمیره

حالا نمیدونم من که اینطور دیدم

مرد و زن پاک کم شدن

و جز دسته هایی هستن که بخوان با کسیم باشن‌ قطعا سراغ زنی که خودشو تو بغل مردا ول کرده نمیرن

﴿🩵🐬﴾

اگه بی حیا منظورت زن هایی هستن که وارد زندگی مرد های متاهل میشن حق داری 

ولی اگه منظورت چیز دیگه ای هست حرفت زشته

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

منظورت از حیا چیه 

حیا کلمه اشتباهیه 

و به شدت توهین کننده به تک تک زنان 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))
شما اینو میگی ولی به قول دوستمون چنین زنی عزیز خدا و خلق خداست

عزیز خلق خدا شاید ولی عزیز خدا نیست مطمئن باش

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞