2777
2789

کسی هست که تو شهر مادرشوهر دور از خانواده خودش بچه هاش رو بزرگ کنه؟

از اینکه بچه اتون بیشتر با مادرشوهرتون جور میشه تا مادرتون ناراحت نیستین؟ غصه نمی‌خورین که مامان و باباتون از نوشون دور باشن و نتونن بغلش کنن و کیفش رو ببرن و عوضش مادرشوهرتون هی بغلش کنه.

خسته شدم از بس به این چیزا فکر کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از هر دو خونواده دورم

مال خودم دورتر

مادرشوهرم ولی به خونواده پسرای دیگه ش نزدیکه عملا با اونا زندگی میکنه 

حالا من که از اینا دور شدم که ریختشون رو نبینم و در نتیجه بچه دار هم که شدم همین روال ادامه پیدا کرد، البته دخترم که به دنیا اومد، اومد چند هفته موند و میخواست کلا نره به بهانه بچه و هی گوشم رو پر میکرد که وای ببین من حرف میزنم دیگه گریه نمیکنه! میخواست بگه بهش وابسته شده بچه 

که گفتم بیلاخ و فرستادمش لادست پسراش

ولی منم خیلی حسرت میخورم که توی هیچ مناسبتی هیچ برنامه ای ننه بابام نیستن لذت نمیبرن

مگه آدما پیر که میشن دلخوشی شون همین چیزا نیست؟ 

به عشق و مهری که بچه میگیره فکر کن خوشحال باش که حداقل یه مادربزرگ پیشش هست

برام سخته، همش دلم برای مامانم میسوزه با این که مامانم خیلی مهربونه و نهایت تلاشش رو می‌کنه اظهار دلتنگی نکنه

منم از هر دو خونواده دورممال خودم دورترمادرشوهرم ولی به خونواده پسرای دیگه ش نزدیکه عملا با اونا زند ...

اره واقعا، مامان و بابام سنی ازشون گذشته همش غصه اشون رو میخورم. 

برام سخته، همش دلم برای مامانم میسوزه با این که مامانم خیلی مهربونه و نهایت تلاشش رو می‌کنه اظهار دل ...

خب این بستگی به خودت داره

من هم تو شهر خودمون بودم

هم تو شهر مادر شوهرم

هم الان تو شهر هیچکدوم

اما بچه م بیشتر ابراز دلتنگی به خانواده من می‌کنه مرتب میگه زنگ بزن تصویری یا بذار بهشون پیام بدم یا ویس میده خودش 

بیشتر رو‌ اونا کشش داره بااینکه خیلی دیر به دیر همدیگه رو میبینن

واقعا ازدواج به راه دور اشتباهه

بابام میگه آدم که پیر میشه دلش خوشه به اینکه با بچه ها و نوه هایش دور هم باشن ولی چه میشه کرد که تقدیرمون این بوده.

دلم از این میسوزه که زنم و هیچ قدرتی توی تصمیم گیری برای رفتن به شهر خودم ندارم. 

کاش مادرشوهرمم هم تو این شهر نبود

چجوری این کار رو کردی ؟

من کاری نکردم اونا بهش محبت کردن

همیشه می‌خوان بیان ازش میپرسن چی دوست داری بیاریم خودشونم براش هدیه میارن وقتی میبینتشون انگار عیدشه می‌بره براش خوراکی میگیره

باهم می‌رن دور دور پارک هرجایی که بگه 

برای همین دوستشون داره

کلا مامان بابای من خیلی حوصله بچه رو دارن 

من خودم اینطوری نیستم

بابام میگه آدم که پیر میشه دلش خوشه به اینکه با بچه ها و نوه هایش دور هم باشن ولی چه میشه کرد که تقد ...

ربطی به زن بودن نداره ها

ما توی شهر اونا بودیم

من کشیدمش شوهرمو بردمش یک شهر دیگه که از اونا هم دور باشیم

خیلی این مقایسه به من فشار میاورد

ما ننه باباشونو ول کردیم که ور دل ننه بابای مردم باشیم؟؟؟ نخیر! به قول معروف دیگی که برای من نمی جوشه، بزار سر سگ توش بجوشه