2777
2789
عنوان

بیایدددد بینید مشاورم بهم چی گفت

57 بازدید | 2 پست

سلام خوبید

من دوازدهم تجربی هستم 

بعد تازه شروع کردم 

دیروز رفتم مشاوره ثبت نام کردم حضوری شهرخودمون 

بعد مشاوره برگشته میگه فیلم اصلاااا نبین نمیدونم فیلم وقتتو میگیره ، فیلم ببینی نمیرسی بخونی .، نمیرسی تست بزنی و.....

میگه کلاس حضوری برو 

بعد بهش برگشتم میگم بهتر نیست من از هفته دیگه کلا دو روز یا ی روز در هفته برم مدرسه تا بتونم بیشتر بخونم چون مدرسه دولتیه و معلم ها خوب نیستن 

میگه نه اصلا حتما باید بری مدرسه و تو مدرسه هم یاد بگیری از معلم ها 

اگه یادم نگرفتی هی سوال کن 

بعد الان به دوستم میگم اینجوری گفته میگه همه حرف هاش اشتباه و اصلا خوب نیست ادامه نده باهاش 

بنظرتون الان کلاس حضوری برم یا آنلاین ببینم ؟

و اینکه مدرسه چند روز خاص برم بده ؟

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

از این حرفایی که زده معلومه مشاور چرتیه ببین برو توی یوتیوب کانال معلم ریاضی آریان حیدری اونجا همه چیو برای کنکورت که چجوری درس بخونی چه کتابی چه مشاوری بگیری رو توضیح داده ویدیو هاش رو ببین 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

از این حرفایی که زده معلومه مشاور چرتیه ببین برو توی یوتیوب کانال معلم ریاضی آریان حیدری اونجا همه چ ...

مرسی حتما میبینمم

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان