2777
2789
عنوان

اینکارا یعنی چی اخه جدیده🥲😭😭😭

137 بازدید | 18 پست

دلم خیلی پره

دیگه خسته شدم واقعا

خواستگار زنگ میزنه دوسه بارم میزنه عکس بچشم میفرسته بعد میگه یروز بریم بیرون و دیگه کلااااا خبری ازش نمیشه

این اتفاق بارهاو بارها برام افتاده کلا هرچی خواستگار دارشتم اینجوری شده دیگه خسته شدم بریدم هیچ امیدی به ازدواج کردن ندارم از همه بدتر حرف مردمه😭

بقران نمیبخشم اون مادریو که این کارو باهام میکنه به حضرت عباس حلال نمیکنم که چشم انتظار میزاره امیدوارم میکنه دیگه خبری ازش نمیشه

چه دلیلی داره اخه توروخدا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته ؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

باز خوبه برا تو خاستگار میاد ، من که ۳ ساله اصلا هیچ خاستگاری ندارم ، اصلا نمیدونم ازدواجی واسم پیش میاد یا نه ، ۲۹ سالمه ،

به قبلش هم کلا ۴،۵ نفر مورد ناجور واسم اومدن که فاجعه بود شرایط شون 

باید ریشه یابی کنی ببینی چرااین کارو میکنن مثلاچه رفتاری میبینن ازت یا چه حرفی خودت یا خانوادت میگین که باب میل کسی نیست اینارو شناسایی کنی و حلشون کنی ان شاءالله دوباره اتفاق نمیفته 

باید ریشه یابی کنی ببینی چرااین کارو میکنن مثلاچه رفتاری میبینن ازت یا چه حرفی خودت یا خانوادت میگین ...

اخه پسره که اصلا منو نمیبینه که

فک کن مامانش زنگ میزنه قرار میذاره دیگه کلا  خبری نمیشه