2777
2789
عنوان

واقعا این چه دلیلی داره اخه😭😭😭

106 بازدید | 13 پست

دلم خیلی پره

دیگه خسته شدم واقعا

خواستگار زنگ میزنه دوسه بارم میزنه عکس بچشم میفرسته بعد میگه یروز بریم بیرون و دیگه کلااااا خبری ازش نمیشه

این اتفاق بارهاو بارها برام افتاده کلا هرچی خواستگار دارشتم اینجوری شده دیگه خسته شدم بریدم هیچ امیدی به ازدواج کردن ندارم از همه بدتر حرف مردمه😭

بقران نمیبخشم اون مادریو که این کارو باهام میکنه به حضرت عباس حلال نمیکنم که چشم انتظار میزاره امیدوارم میکنه دیگه خبری ازش نمیشه

چه دلیلی داره اخه توروخدا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم دقیقا اینجوری بود جلو میومدن ولی خبری نمیشد

سرکتاب باز کردیم دعا نوشته بودن تا اخر عمرش موهاش عین دندوناش سفید بشه مجرد بمونه

دعاشو باز کردیم

خداشاهده ۲ روز بعدش همزمان از فامیل و اشنا ۳ تا خواستگار پیدا شد که با یکیش سریع ازدواج کرد

خب شاید خوششون نیومده نفرین کردن و این چیزا نداره چندسالته

خب عزیزم کلا زنگ نزنه من که التماسش نمیکنم زنگ بزنه فک کن برای بار اول زنگ میزنه اصلا همو نمیبینیم بعد خبری ازش نمسشه

خواهر منم دقیقا اینجوری بود جلو میومدن ولی خبری نمیشدسرکتاب باز کردیم دعا نوشته بودن تا اخر عمرش موه ...

چجوری بفهمم دعا  دارم؟ چجوری دعا رو باز و باطل گردین؟

اخلاق خاصی داری ؟؟ از لحاظ خانواده ظاهر اینا اوکی هستی ؟؟

ببین اصلا ما قرار اول هم نمیرسیم حتی

ظاهری هرکسی میبینه میگه خوشگلی خیلی کلا از بچگی همه میگفتن خوشگلی ولی واقعا موندم تو کار خدا