2777
2789

شما جام بودین چکار میکردین

دوست صمیمیمه نمیدونم شوخی میکنه یا جدی میگه 

هی ازم ایراد میگیره درحالی که عیبای خودش بیشترن و بیشتر تو چشمن ولی من تا حالا به روش نیاوردم میگم گناه داره ناراحت میشه…درحالی که اون همش ازم عیب و ایراد میگیره

الان دیگه سعی کردم یه کم ازش فاصله بگیرم

ولی خودش میبینه دو روز ازم  خبری نیست پیام میفرسته واسم که چرا پیدات نیست😐

نمیدونم چکار کنم

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

حرفتو ب جای اینکه ب ما بگی ب خودش بگواز اینکه دلخوری ازش و تا حالا رعایت کردی

چی بگم بعش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای منم اینجورین یعنی همدیگرو تخریب میکنن 

انگار دوست دارن ادمو حرص بدن 

من اول ناراحت میشدم 

ولی الان منم عین خودشون 

البته اینا که دیگه دوست به حساب نمیان 

باید انداختشون اشغالی 

من امسال سال اخرمه دبیرستانم چون میبینمشون مجبورم 

وگرنه حتما میذاشتمشون کنار

چی بگم بعش

اگ پیام داد کم محلی کن ولی بگو ازت دلخورم 

دلیلتو بگو 

بکو واقعا در شان من و تو نیست اینجوری ب هم متلک بگیم 

بگو منم میتونستم هزاران بار ایراد های تو رو ب زبون بیارم ولی در شان من نبود رفتار زشت 

بگو من اگرم ایراد داشته باشم تو باید انقدر برای دوستی‌مون و رابطمون ارزش بزاری ک به زبون نیاری 

کلا محترمانه باهاش حرفاتو بزن ولی جدی 

هرچیم گفت شوخی بوده قبول نکن

بگو خوشم از شوخی این مدلی نمیاد لطفا دیگخ تکرار نکن

بنداز دور بابا هنوز به این احمقا میگی دوست؟منم دارم از این ادما ولی اصلا به چشم رفیق نمیبینمشون صرفا گاهی حوصلم سر میره یه دوری باهم بزنیم و بعد همونم پشیمون میشم از بس که دورو و حسودن

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

دوستداره ۱۰۰٪

و اعتماد بنفسشو بااین حرفا بیشترمیکنه 

و اینکه عادت داره دیگ این مدلیه مهمم نیست براش طرف دلش بشکنه یانه!!

اینم نظرمن خوب بود🤪

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

دوستداره ۱۰۰٪و اعتماد بنفسشو بااین حرفا بیشترمیکنه و اینکه عادت داره دیگ این مدلیه مهمم نیست براش طر ...

به نظرت کات نکنم باهاش؟

دوسش دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40