2777
2789

من میخوام رشته برق. بعد مادرم گفت می‌فرستمت بری آلمان. که اونجا مشغول به کار بشی  چون تو ایران برای این جور رشته ها زیاد درآمد خاصی نیست.   حالا کسی هست از اقوامش با این رشته مهاجرت کرده باشه آلمان؟

یا الله🍃🩵 یا محمد رسول الله یا فاطمه الزهرا یا حسن مجتبی یا ابا عبدالله الحسین✨ از خدا و ائمه متشکرم که همه جا کمکم کردن خدایا برای همه چیز شکرت مرسی 💫♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا مهندس برق خوب اینجاهم درامد داره اونم درامد بالا ولی خب مهاجرتشم خوب میگیرن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
اره برق بود

الان راضیه؟

یا الله🍃🩵 یا محمد رسول الله یا فاطمه الزهرا یا حسن مجتبی یا ابا عبدالله الحسین✨ از خدا و ائمه متشکرم که همه جا کمکم کردن خدایا برای همه چیز شکرت مرسی 💫♥️