2777
2789

من چند روز پیش دربارش گفته بودم آخرش کار خودشو کرد خواهرم آدم تنبلی من شبا میرم دور دور خواهرم زنگ میزنه میگه پنیر نون قرص خواب آور فلان کباب فلان منم چند بار قبول کردم دیشب شوهرم بحث کرد که چرا زنگ میزنه امشب که رفتیم بیرون به پسرم گفتم اگر به گوشیت زنگ زد رد بده به دخترم همینو گفتم به من زنگ زد رد دادم به گوشی شوهرم زنگ زد اونم برداشت خواهرم گفت نون ۲ تا بگیر بیار 

شوهرم گوشی رو قطع کرد گفت این پدر سگ این بی پدر کث افت چرا زنگ میزنه منم گفتم درست صحبت کن بد کرد ۱۰۰ میلیون قرض داد منو سیلی زد

خدا لعنت کنه چرا زنگ میزنی مگه شوهر نداری بیشعور 

چرا خانوادگی اینجوری هستین

چرا بچە رو یاد‌میدی تماس بزرگترو رد‌ کنە؟؟؟

مثل اینە کە بزنە دهن بزرگترش

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید مودبانه ب خواهرت میگفتی نمیتونم خریداتو کنم .

برنامه ریزی میکردی ک پولشم سر یه تاریخ بدی.

شما ک میدونستی شوهرت نمک نشناسه ،نباید 100 میلیون از خواهرت براش میگرفتی .

حالا هم ب کسی ک اینهمه بهت پول داده آرزوی مرگشو کنی ، بخاطر شوهر پیزوری و نفهم