بیتاجان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 2176 عنوان پریود 75 بازدید | 10 پست دوستان نگید پریود میشی حموم نرومن پوستم چربه مجبورم برم ولی اولش موهامو خیس میکنم و میشورم و اخرش کوتاه به تنم اب میزنم ومیشورمحس میکنم رو میزان پریودیم جدیدا اثرگذاشته پریودم همیشه منظم بوده ولی کم شده به نظرتون وسواس کرفتم؟یا عادیه تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم! 1404/07/10 | 20:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاااااابانو عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2804 کی گفته نباید تو پریودی حموم رفت؟؟ اتفاقا میشه و مشکلی نداره متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7893 ربطی که بعید می دونم داشته باشهتوصیه به دوش گرفتن می کنن فقط توی وان نشین و تایم دوش کم باشهولی استرس زیادخوردن غذا با طبع سردمصرف ترشی و.. موثره در نامنظمی
بیتاجان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 2176 من همیشه میرم...تغییر هم نکرده منم اینجوری بودم سه تا پربود اخیرم کم شدهازمایش دادم همه چیز خوبه ولی وسواس گرفتم تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
بیتاجان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 2176 ربطی که بعید می دونم داشته باشهتوصیه به دوش گرفتن می کنن فقط توی وان نشین و تایم دوش کم باشهولی استر ... تایم دوش کم هست وپربودم منظم هست نمیدونم شاید وسواس کرفتم تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
بیتاجان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 2176 هان چه ربطی داره می تونی بری میدونم استرس کرفتم پریودم کم شده فکرکردم شاید اشتباه میکنم مثلا باید یک چیزهای دیگه روهم رعایت کنم تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
بیتاجان مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 2176 کی گفته نباید تو پریودی حموم رفت؟؟ اتفاقا میشه و مشکلی نداره یکبار بکی بهم گفت بعد من کفتم من همیشه میرم وسواس فکری گرفتم پریودم کم شده به اون ربط دادم تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
cookie_80 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 12023 منم اینجوری بودم سه تا پربود اخیرم کم شدهازمایش دادم همه چیز خوبه ولی وسواس گرفتم پس فکر نمیکنم مشکلی باشه چون نظافت مهمههه... فقط نباید تایم دوش طولانی باشه یا بشینی مثلا همین