نامزدم (صیغهایم)یک سال خوردهای باهمیم توی تاپیکای قلبیم گفتم داستان زندگیمو اینکه توی یه خونه باهم زندگی میکنیم غذاشو میپزم خونشو تمیز میکنم لباساشو میشورم ظرفاشو میشورم ولی اینکه نیاز هامو برطرف نمیکنه ناراحت میشم اینکه توجه بهم نمیکنه ناراحت میشم نامزدم تا این وقت کار نمیکرد مامانش زنگ نمیزد حالا تازع ۳ روزه میره سیب میچینه مامانش هی زنگ میزنه میگه بهم پول بده سهامتو واریز کردن اونو به من واریز کن میخام برم فلان جامو عمل کنم دکتر گفت باید عمل کنی(با دروغ) بعد من دیروز ب نامزدم میگم یه قاب گوشی دیدم پاپیون داره خیلی خوشگله میشه بهم بخری برگشت گفت نه من میخام شلوار بخرم میخام اجاره رو بدم چیزی نگفتم ۵ ماهه هیچی ازش نخواستم شما بودید چکار میکردید؟🥲💔
هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
مگ ابرو با این چیزا میره ی عمر میخای توسری خور باشی بهت توهین بشه درستو بخون درامدی داشته باش اعتماد بنفس داشته باش اونوقت میبینی دنیا فقط دست این اقا نیست. خیلیا بچه ی طلاقن ولی دلیل نمیشه واقعا از خودت شروع کن