2777
2789
عنوان

آهنگ گذاشتن پروفایل

161 بازدید | 34 پست

یه اهنگ هست خیلی دوسش دارم ولی اخراش میگه تنتو بچسبونم به دیوار اتاق

دلم میخواد بزارمش ولی یکمم خجالت میکشم 

من سخت میگیرم یا کارم زشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به محیطی که توش بزرگ شدی و آدمای دورت داره.

ولی خب به نظر من الان اکثرا محتواها این شکلی هستن. اکثر مردم یکی دوتا محتوای اینجوری شنیدن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تلگرام معمولی نمیشه ، پریمیوم داری؟

چرا میشه. ولی از خارج تلگرام نمیشه اضافه کنی. یا باید کسی برات آهنگ رو فرستاده باشه یا خودت آهنگ رو آپلود کنی تو پیام‌های ذخیره شده بعد به پروفایل اضافه کنی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تنتو بچسبونم به دیوار اتاق چرا آخه؟؟مگه مرض داره

ک ببوستش مثلا فانتزیه دیگ سلطان

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بستگی به محیطی که توش بزرگ شدی و آدمای دورت داره.ولی خب به نظر من الان اکثرا محتواها این شکلی هستن. ...

اخه من چهرم اینطوریه که این خیلی بچه مثبته بعد هم نمیخام قضاوت بشم ولی خب واقعا در این خدی بقیه فک میکنن مثبت نیستم