2777
2789
عنوان

چکار کنم

374 بازدید | 46 پست

سر یسری داستانا که طولانیه اینجا جای گفتنش نیست من دوست ندارم داداشم برام خرج کنه حتی کادوی تولد پارسالمم که لباس بود فقط دوبار پوشیدم اونم چون هعی اصرار میکرد میگفت چرا نمیپوشی هم خودش هم مامانم اینا امسال میخواد برا تولدم لپ تاپ بخره دوست ندارم بخره اصلا دلم نمیخواد اون برام چیزی خرج کنه چیکار کنم که نگیره چون بگیره هم دوست ندارم ازش استفاده کنم

یسری حرفا میزنه نمی‌دونم از روی شوخیه یا چی ولی کاملا جدی توی یه فضای جدی

مثلا یکیش که امروز بود یادمه دیروز ما با ماشین این رفتیم بیرون ماشین بابام یه مشکلی داشت درش از اول که دست خودش بود خراب بود ولی دیروز شبش و امروز صبح درست شده بود دوباره بعدظهر خراب شد(فکر کنم مشکل از برقشه چون هعی درست یمشه خراب میشه)گفتم اینکه درست شده بود گفت می افته درست شماها اینجوری میشه دیگه هعی میگم یواش ببندید🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینو بع خودشون بگو جدی بگو دلیل ناراحتیت رو هم بهشون بگو رک بگو اگر بخری میندازم سطل اشغال چون نی ...

میذاره  توقع دارع بعدا از ادم که مثلا من فلان کارو کردم برا اینا اونوقت اینا اینکارو نکردن سر بابامم منت میذاره تو جز و بحث که میکنن وقتی یه خوبی کنه اونوقت سر من نذاره؟

چرا؟منت میزاره؟

بعدا توقع داره و تو ذهنش تا هرچی بشه خودشو بدبخت و جان فدای خانواده میکنه مارو اسکلایی که مجبوره تحملمون کنه 

من دوست ندارم از همچین کسی چیزی بگیرم

سلام کی امدی من خبر ندارم گفتم الان مشغول رانندگی هستی دیه نمیای اینجا 😂😂 . اگه زنگ زد بگو من کا ...

دیشب حالم خوب نبود یسر اومدم

اونکه تموم شد فقط مونده گواهینامم بیاد 

ولش کن اینارو چه خبر خودت خوبی