2777
2789
عنوان

کیا پیش دعانویس رفتن

61 بازدید | 5 پست

تورو خدا کسایی که تجربه دارید راستشو بگید 

هرچند خودمم تنو بدنم میلرزه از فکر دوباره رفتن پیش دعانویسا اما گاهی آدم مجبور میشه

فکرشو میکنم با طلسم و دعا شوهرمو نگه دارم دوسم داشته باشه اما قلبش واقعا مال من نباشه چقد بده💔

اما کسایی که تجربه دعای محبت داشتید برام بگید حقیقت رو لطفاً 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من پنج سال میرفتم. طرف جن داشت. آخرش خدا یک کاری کرد بام که دیگه نرفتم. و فقط از خدا می‌خوام. همشون چرت و الکین فقط نیروی شر هستن

یا الله🍃🩵 یا محمد رسول الله یا فاطمه الزهرا یا حسن مجتبی یا ابا عبدالله الحسین✨ از خدا و ائمه متشکرم که همه جا کمکم کردن خدایا برای همه چیز شکرت مرسی 💫♥️

من پنج سال میرفتم. طرف جن داشت. آخرش خدا یک کاری کرد بام که دیگه نرفتم. و فقط از خدا می‌خوام. همشون ...

من میخوام تازه برم 

یه آدمی هست خون منو کرده تو شیشه ۱۰ سالم هست التماس خدا میکنم دریغ از یه حرکتی

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام تازه برم یه آدمی هست خون منو کرده تو شیشه ۱۰ سالم هست التماس خدا میکنم دریغ از یه حرکتی

نکن این کارو برای خودت میگم. اشتباه منو تکرار نکنید

یا الله🍃🩵 یا محمد رسول الله یا فاطمه الزهرا یا حسن مجتبی یا ابا عبدالله الحسین✨ از خدا و ائمه متشکرم که همه جا کمکم کردن خدایا برای همه چیز شکرت مرسی 💫♥️

پس چیکار کنم؟شما نمیدونی این ادم چ درد بی درمونیه

هیچ راه فراری ازش نداری. ببین نماز اول وقت بخوان. و هر روز ۱۰۰ مرتبه سوره توحید. بهت قول میدم بهتر میشی