شوهرم چند وقته بیکار شده .کارخونه اخراجش کرد ب خاطر مرخصی استعلاجی .چون کمرشو عمل کرد . منم کارت حقوقم دادم دست شوهرم ک خرید کنه واسه خونه . هر وقت هم بربم بیرون حتما میریم رستوران و کافه که من حساب میکنم . الان یک سال شده . منم انقدر درگیری فکری دارم برام مهم نیس ولی نمیزارم کسی بفهمه چون مسخره میکنن . کسی مث من هست!
گلم خودت شوهرتو بهتر میشناسی به نظرت داره از شرایط سواستفاده میکنه؟ حالا جدای از بحث مالی من فکر میکنم تا الان باید کاملا خوب میشد حتما با دکترش یه ویزیت بگیرین و بگین که هنوز درد داره
متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن
گلم خودت شوهرتو بهتر میشناسی به نظرت داره از شرایط سواستفاده میکنه؟ حالا جدای از بحث مالی من فکر میک ...
راستش من خیلی خسته شدم .دوس داشتم تو کار خونه کمکمکنه حداقل. مثلا دو تا ظرف بشوره . ولی حتی قبول نمیکنه ظرف بشوره . انقدر میگه بعدا بعدا تا اخر خودم بشورم. یا میگم یه جارو بکش میگه کمرم درد میکنه . همه کارای خونه با منه. بچه کوچیک هم دارم همه کارای بچه با منه. گاهی میگم بهش پوشک بچه رو عوض کنه ولی طفره میره . یا یکم باهاش بازی کنه تا من یکم ازاد بشم ولی گوش نمیکنه . الان هم کلاس میرم هم کار میکنم . خیلی داغون و خسته شدم بدون هیچ کمکی
سلام عزیزم خسته نباشی ،کارت حقوقت رو بسوزن. یه کارت جدید بگیر.بگو مسدود شده.حالا که بیرون کار نمی کنه به حق هست که تو خونه کمک بده.انگار نوکر گیر آورده.راننده بابام بعد از عمل دیسک هنوز یکسال نشده اومد سرکارش.ولی وقتی پول داره چه لزومی داره بره سر کار ....