2777
2789
عنوان

خانوما شما ب شوهراتون پول میدین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 21 پست
اره. یه سال شد عمل کرد پارسال مرداد ماه

گلم خودت شوهرتو بهتر میشناسی به نظرت داره از شرایط سواستفاده میکنه؟ حالا جدای از بحث مالی من فکر میکنم تا الان باید کاملا خوب میشد حتما با دکترش یه ویزیت بگیرین و بگین که هنوز درد داره

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم خودت شوهرتو بهتر میشناسی به نظرت داره از شرایط سواستفاده میکنه؟ حالا جدای از بحث مالی من فکر میک ...

راستش من خیلی خسته شدم .دوس داشتم تو کار خونه کمکم‌کنه حداقل. مثلا دو تا ظرف بشوره . ولی حتی قبول نمیکنه ظرف بشوره . انقدر میگه بعدا بعدا تا اخر خودم بشورم. یا میگم یه جارو بکش میگه کمرم درد میکنه . همه کارای خونه با منه. بچه‌ کوچیک هم دارم همه کارای بچه با منه. گاهی میگم بهش پوشک بچه رو عوض کنه ولی طفره میره . یا یکم باهاش بازی کنه تا من یکم ازاد بشم ولی گوش نمیکنه . الان هم کلاس میرم هم کار میکنم . خیلی داغون و خسته شدم بدون هیچ کمکی

راستش من خیلی خسته شدم .دوس داشتم تو کار خونه کمکم‌کنه حداقل. مثلا دو تا ظرف بشوره . ولی حتی قبول نم ...

حق داری عزیزم حتما با یه دکتر مشورت کن ببین طبیعیه تا الان درد داشته باشه یا نه

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

سلام عزیزم خسته نباشی ،کارت حقوقت رو بسوزن. یه کارت جدید بگیر.بگو مسدود شده.حالا که بیرون کار نمی کنه به حق هست که تو خونه کمک بده.انگار نوکر گیر آورده.راننده بابام بعد از عمل دیسک هنوز یکسال نشده اومد سرکارش.ولی وقتی پول داره چه لزومی داره بره سر کار ....