2777
2789

از خیابان اوردمش. یک سال پیشمه. بهترین غذا رو بهش میدم دیشب کنسرو خارجی براش خریده بود داداشم بهش دادم. دقیقا ده دقیقه بعد دیدم از آشپز خونه صدای پلاستیک میاد دیدم نگو رفته داخل زباله ها دنبال چیزی برگرده 😐

یا الله🍃🩵 یا محمد رسول الله یا فاطمه الزهرا یا حسن مجتبی یا ابا عبدالله الحسین✨ از خدا و ائمه متشکرم که همه جا کمکم کردن خدایا برای همه چیز شکرت مرسی 💫♥️

میدونی درس عبرتش برات چیه؟

اینه که آدمی که اصل و نسب نداره حتی اگر بهترین پول و امکانات رو داشته باشه آخرش یه روز یه جوری  رفتار میکنه که بی اصل و نسب بودن و فطرت حقیقیش برات یادآوری یا معلوم بشه

در مورد این زبون بسته هم باهاش مدارا کن. طفلک هیچوقت سرپناه نداشته فکر میکنه هنوز باید غذاشو از زباله پیدا کنه ولی کم کم یاد میگیره که نیازی به اینکار نیست و داره ازش مراقبت میشه❤❤

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی درس عبرتش برات چیه؟اینه که آدمی که اصل و نسب نداره حتی اگر بهترین پول و امکانات رو داشته باشه ...

آره منم به همین فکر کردم. خیلی‌ متشکرم از نظرتون 

یا الله🍃🩵 یا محمد رسول الله یا فاطمه الزهرا یا حسن مجتبی یا ابا عبدالله الحسین✨ از خدا و ائمه متشکرم که همه جا کمکم کردن خدایا برای همه چیز شکرت مرسی 💫♥️