بچه ها من یه دوست خیلی صمیمی دارم که باهم همکاریم.یه مدتی بود این دوستم خیلی تو خودش بود واینا تا اینکه دیشب با کلی گریه بهم گف که عاشق همکارمون شده و شب و روز نداره .این همکارمون خیلی پسر سر به زیر و مثبتی هس و اصلا تو فاز عشق و عاشقی و دختر اینا نیس .دوستم میگه میدونم هیچ حسی بهم نداره اما دست خودم نیس در ضمن این آقا قصد ازدواج داره و دنبال کیس مناسبه.به نظرتون من اگه با این آقا صحبت کنم و از احساسات دوستم باخبرش کنم کار اشتباهی میکنم؟ دوستم خیلی بی قراره خیلی ناراحتم براش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به یه بزرگتر بگو باهاش درمیون بزاره که آره فلانیم گزینه مناسبیه
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
آره چه اشکالی داره خیلی هم خوبه ولی به شرطی که بتونی غیر مستقیم این پیشنهاد رو بدی منظورم اینه که طرف از علاقه ی دوستت باخبر نشه فقط دوستت به عنوان ی کیس ازدواج پیشنهاد بشه به اون آقا حالا یا از طرف شما یا از طرف کسی دیگه
ب نظر من فقط بهش بگو چ اشکال داره. فقط باخبربشه بقیش باخودش
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد