امسال باید دخترشو میفرستاد کلاس اول ولی دوباره گذاشتش پیش
هر چی ام بهش گفتیم به حرف کسی اهمیت نداد
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خواهرم یه سال دیر رفت(نیمه اولی بود ولی ۶ سالگی مدرسه نرفت)
یه بار یه نفر تیکه انداخت مامانم برخورد کردن دیگه چیزی نگفتن
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔 <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>
خودم. نه اتفاق بدی نیفتاد و به نظرم به نفع بچم شد.هیچ کس کاری نداره.
به نظرم بهتره نگذاره کسی بفهمه، مگه کسی میاد توی مدرسه می بینه که این کلاس چندمه؟ بگه کلاس اوله. مگه کسی می فهمه، تازه نقل دهن مردم هم نمی شه. نظرت چیه؟
اشتباهه بنظرم .. ازاینور باید زود برن ازاونور برای کنکور اگه پشت کنکور بمونن دیر نشه
خانم عزیز، اون بنده ی خدا بخاطره از این ور و از اون ور بچه رو دوسال دیر نفرستاد. دلایل جدّی تری وجود داشت و بهترین راهکار برای اون خانواده در اون شرایط همون بود.