2777
2789

من هر روز صورتمو با روغن نارگیل و گواشا مالش میدم 

آبرسان و ضد جوش میزنم 

موهامو با روغن آرگان مالش میدم 

ماسک مو و صورت و بالم لب میزنم

ناخنم کاور میکنم و تو خونه آرایش ملایم میکنم 

بعضی وقتا گل میخرم و موسیقی کلاسیک میگذارم ،واسه خودم قهوه درست میکنم 

با دوستام وقت میگذرونم ، هر روز تلفنی حرف می‌زنیم

سعی میکنم اخبار منفی دنبال نکنم هر چند دغدغه زیاد دارم 

بهم حس زندگی میدن این کارها 

شما چی؟

چیکارا میکنین واسه خودتون

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاور ناخن چیه؟

مثل کاشته ولی ناخن زیاد سوهان نمیکشن 

مثل ژلیش هم آسیب رسان نیست 

راحت ریمو میشه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
مثل کاشته ولی ناخن زیاد سوهان نمیکشن مثل ژلیش هم آسیب رسان نیست راحت ریمو میشه

شبیه استیکر ناخنه که کره ای ها تبلیغ میکنن؟

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

شبیه استیکر ناخنه که کره ای ها تبلیغ میکنن؟

آره دقیقاً ولی محکم تر و اینکه حاضری نیست مث لاک میزنن 

آره دقیقاً ولی محکم تر و اینکه حاضری نیست مث لاک میزنن

اها سفارش دادیش؟

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند