2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

بینی من بعضی اوقات نیپ میشه بعد شستشو تا یک‌اینجوریه بعد دیروز  شستشو دادم بینیمو  هنراه ترشحات یه کوجولو خون بود کوش پاک کن که زدم گوش پاک‌کن‌یکم خونی شد قرمز نشدا صورتی شد 

بگو عزیزم

بخیه هیا جذبی داخل بینی کی در میان دیگه تموم میشن بینیم توش  بخیه ها زده بیرون اما. در نیومدن غذاهم دکتر‌گفته تا ۳ ماه نمک و ادویه نخور نمیدونم پی بخورم خسته شدم از تخم مرغ اب پز و سیب زمینی

طبی‌عیب زیاد گوش پاک نکن توش

بعد خوابیدن تو خواب سرم یکم کج میشه یا در حالت عادی سرم یکم پایینه تو نشستنو اینا  نوک بینیم افتاده نشه چون‌سرم‌پایینه؟

و یکی دوبارم نوک بینیم اروم دستم خورد بهش یا پره پتو تورد بهش یکوچولو درد اومد اما شدید نبود چیزی‌نمیشه؟

بخیه هیا جذبی داخل بینی کی در میان دیگه تموم میشن بینیم توش بخیه ها زده بیرون اما. در نیومدن غذاهم ...

عزیزم من بخیه هام بعد یک ماه جذب شدن یکیشون تا یک سال موند دکتر گفت مشکلی نداره غذا هم نمک و ادویه بزن ولی سعی کن کم باشه چون ورمت رو زیاد میکنه 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

عزیزم من بخیه هام بعد یک ماه جذب شدن یکیشون تا یک سال موند دکتر گفت مشکلی نداره غذا هم نمک و ادویه ب ...

از بس چیزی نخوردم امرزو رفتم سرم زدم حالم بد شده بود نمیدونستم‌چی بخورم

بعد یکمم زیاد میخندم یا دستمو کردم‌توی دهانم از روی لثم نون که‌گیر کرده بود بردام بعد یکم لبم‌کشیده شد فرم بینیم تعغیرر نمیکنه؟

عزیزم من بخیه هام بعد یک ماه جذب شدن یکیشون تا یک سال موند دکتر گفت مشکلی نداره غذا هم نمک و ادویه ب ...

توی خواب سرم‌یکم‌کج‌میشه و در حالت عادی تیو بیداری سرم پایینه بییشتر وقتا خیلی‌مایین نه ها ولی خوب مایینه اینجوری نیست که به سقف نگاه کنم بالا باشه بینیم افتاده نشه یا تغییر شکل بده

از بس چیزی نخوردم امرزو رفتم سرم زدم حالم بد شده بود نمیدونستم‌چی بخورمبعد یکمم زیاد میخندم یا دستمو ...

نه عزیزم خیلی سخت نگیر من تا یه هفته غذای نرم و بدون نون خوردم ولی بعدش هر چی که فکر کنی خوردم فقط کم نمک موقع خندیدن دستت رو بگیر به دو طرف صورتت که بینیت کشیده نشه

نه عزیزم خیلی سخت نگیر من تا یه هفته غذای نرم و بدون نون خوردم ولی بعدش هر چی که فکر کنی خوردم فقط ک ...

خب من‌نگرفتم دوطرف صورتمو این ۱۷ روزه اگه دیگه بگیرم‌جبران یمشه یا بینیم خراب شد دیگه؟🥲💔💔💔💔

توی خواب سرم‌یکم‌کج‌میشه و در حالت عادی تیو بیداری سرم پایینه بییشتر وقتا خیلی‌مایین نه ها ولی خوب م ...

اصلا نگران نباش هیچ مشکلی نداره من به خاطر کارم بعد یک ماه سرم پایین بود ولی تا دو ماه موقع خواب مراقب باش هم بالشتت بلند باشه هم رو به سقف بخواب

خب من‌نگرفتم دوطرف صورتمو این ۱۷ روزه اگه دیگه بگیرم‌جبران یمشه یا بینیم خراب شد دیگه؟🥲💔💔💔💔

نه عزیزم خراب نمیشه ولی از این به بعد این چیزایی که بهت گفتم رو انجام بده