الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بینی من بعضی اوقات نیپ میشه بعد شستشو تا یکاینجوریه بعد دیروز شستشو دادم بینیمو هنراه ترشحات یه کوجولو خون بود کوش پاک کن که زدم گوش پاککنیکم خونی شد قرمز نشدا صورتی شد
بخیه هیا جذبی داخل بینی کی در میان دیگه تموم میشن بینیم توش بخیه ها زده بیرون اما. در نیومدن غذاهم دکترگفته تا ۳ ماه نمک و ادویه نخور نمیدونم پی بخورم خسته شدم از تخم مرغ اب پز و سیب زمینی
عزیزم من بخیه هام بعد یک ماه جذب شدن یکیشون تا یک سال موند دکتر گفت مشکلی نداره غذا هم نمک و ادویه ب ...
توی خواب سرمیکمکجمیشه و در حالت عادی تیو بیداری سرم پایینه بییشتر وقتا خیلیمایین نه ها ولی خوب مایینه اینجوری نیست که به سقف نگاه کنم بالا باشه بینیم افتاده نشه یا تغییر شکل بده
از بس چیزی نخوردم امرزو رفتم سرم زدم حالم بد شده بود نمیدونستمچی بخورمبعد یکمم زیاد میخندم یا دستمو ...
نه عزیزم خیلی سخت نگیر من تا یه هفته غذای نرم و بدون نون خوردم ولی بعدش هر چی که فکر کنی خوردم فقط کم نمک موقع خندیدن دستت رو بگیر به دو طرف صورتت که بینیت کشیده نشه